Наздравица с магията на Ренесанса

Вижте как биха изглеждали съвременните коктейли през погледа на старите майстори

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Вдъхновеният майстор от Ателието Су е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Сладкарят Чжоу Йи с право е наречен Захарния крал

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

"Платната" на Емилия Винжановайте и Йолита Ваиткуте достигат 4 метра височина

Изненадващи торти за рожден ден

Разкошните сладки подаръци на Ади Клингхофер

Амезайку - древните японски животни от захар

Вижте новите свръхреалистични близалки на Шинри Тезука

500-килограмова скулптура от масло

В американския щат Пенсилвания започна най-голямото фермерско шоу, чиято атракция е израбтоването на огромна фигура от масло

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Карл Уорнър е собственик на най-вкусните замъци от бял шоколад и бонбонени къщички

Започна динената фиеста във Варна

Най-добрите карвинг майстори в България са си дали среща в морската градина

Вижте блюда и угощения от световната литература

Серията на Шарл Ру се нарича "Измислени празници"

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

100 порцента натурални, без да се пекат и без да се добавя рафинирана захар

Аля Галиновская: Прашни снимки или ароматни картини?

Натюрморти, които ни пренасят в меката светлина на класическото изкуство