За нас

КАЛЕЙДОСКОП ОТ ЛИЦА И ИДЕИ

Impressio е обновеното пространство за култура на Dir.bg - първата и най-посещавана българска онлайн медия с аудитория от над 1 милион потребители.

Impressio е палитра от изкуства, която вдъхновява с позитивизма си. Сайт, предлагащ на аудиторията всичко най-интересно и актуално от областта на изкуството и културата, авторски текстове, атрактивни снимки, многообразие от вълнуващи и вдъхновяващи теми.

Аудиторията ни се състои от образовани, четящи, информирани, любопитни, изискващи качество потребители. Тя заслужава интересни и вълнуващи текстове за лица и събития от сферата на културата и изкуството, дело на едни от най-талантливите и авторитетни журналисти и външни автори. Партньорствата ни с театри, киноразпространителски и издателски къщи и импресарски компании ще предоставят на сайта ексклузивна информация за събития, възможност за интервюта с големи наши и чужди артисти. Това, в комбинация с богатата справочна програма за театралните представления, кинопремиерите, концертите, изложбите в цялата страна, прави Impressio най-удобния и предпочитан електронен гид в света на изкуството, културата и забавленията.

Позитивен, интересен, класен и уважаван както от аудиторията, така и от културния и шоуелит, Impressio е перфектното място за Вашата реклама. 

В Impressio предлагаме много и разнообразни форми на сътрудничество: реклама, ПР и промоционални материали - банери, репортажи, видоематериали, авторски текстове, както и интегрирана част от текстовото и видео съдържание на сайта. За нас ще бъде голямо удоволствие да осъществяваме и съвместни партньорски инициативи в значими събития и активности.