Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Възможно ли е да спасим храната от изхвърляне? Отговор: Да

КУЛТУРА НА ХРАНЕНЕ

Възможно ли е да спасим храната от изхвърляне? Отговор: Да

Една платформа, създадена от две момичета иска да събуди в хората разумен подход към прекомерната консумация и изхвърлянето на храна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Възможно е , като спрем да пазаруваме от Била, Кауфланд и Лидл. Изберете българското макар и малко по-скъпо. Така ще ограничите количеството изхвърляна стока и опаковки ! Обърнете се към природата, задраскайте рекламите !

Хората са го измислили - щом вече храната не става за ядене, веднага се дава като помощи на нуждаещи се страни! За справка - америнските пичощи след 89 година.

K'во на майка си е "америнските пичощи"??? Ти изобщо четеш ли какво си изпльоскал, преди да го из...пльоскаш, или ей така гледаш да се отбележиш?

В соца бяха го измислили, хранеха с тази храна животни, но дойде "цивилизования" капитализъм и заповяда тези храни да се изхвърлят и изгарят.

Ако е пакетирана хигиенично, до 4-5 часа след изхвърлянето вече е взета от бедни хора, които се хранят от контейнерите за смет. В големите градове има много горди хора, които още през нощта ровят в контейнерите. Не искат да ги гледат през деня по кухните за бедни. Имат деца и внуци и не искат да ги излагат. Какви са тези деца и внуци е друг въпрос... А и има бродяги(бездомници), които гледат да изпреварят гореописаните и да изпреварят другите бродяги. Лични, доказуеми, заснети наблюдения. пп: Просто я опакавайте хигиенично. И лепнете един етикет кога е изхвърлена.

ПРЕДЛАГАМ ДА ХРАНИМ С ТЯХ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЦК НА ГРОБ-ДПС В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР

Ти мани че е изстичащ. Виж следното изречение: "В последните години резултатите от проучвания сочат, че поради големите нераветнства, повишената консумация и огромните тонове храна, които се изхвърлят ежегодно. "

Те почти нямат статия без грешки.

изСтичащ? дир, статиите ви са пълни с грешки, купете редактиращ софтуер на редакторите си...моля

Календар