Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Честваме рождението на Апостола: Няколко непознати епизода от живота му

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Честваме рождението на Апостола: Няколко непознати епизода от живота му

Васил Левски в Бабините Видини кули

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Иванчо Хаджи-Пенчевците са били и през турско, а днес - с лопата да ги ринеш !! Така, че не се учудвам от коментарите за Апостола по-долу !! И Левски, и Ботев, и Бенковски и стотици други все известни и всеотдайни български истински патриоти ЗАГИНАХА ОТ РЪЦЕТЕ НА ПРЕДАТЕЛИ !!! "Народе....????" с четири въпросителни...Какво ли е искал да ни каже Левски с последния си щрих в тефтерчето му преди да го качат на бесилото ?! Погледнете се в огледалото, помислете си, че живеете, управлявани от банда престъпници и САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ - ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕС И "ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ" ДА ПИШЕТЕ В СЪЩИЯ ДУХ ??!!

крадец и убиец недостоен ! убил 6 броя българи и нито 1 турчин на снимките конте снимано с ловна пушка както по морето бутафорно ги обличат и ги снимат. Какво налага да обират Халача? който издърбал 20 българчета да учат в чужбина? нито 1 грош нее отивал за пушки а з акръчмите.

крадец и убиец недостоен ! убил 6 броя българи и нито 1 турчин на снимките конте снимано с ловна пушка както по морето бутафорно ги обличат и ги снимат. Какво налага да обират Халача? който издърбал 20 българчета да учат в чужбина? нито 1 грош нее отивал за пушки а з акръчмите.

ДЯДОТО на Андрей ЛУКАНОВ и сестра му са истинските ПРЕДАТЕЛИ на ЛЕВСКИ Дядото на ЛУКАНОВ е бил Кримски-еврейн дошъл с османските орди и наемници башибозуци-черкези заселили се в ВРАЧАНСКО и Ловешко Дядотоо на ЛУКАНОВ бил съдържател-собственик на КЪКРИНСКОТО ХАНЧЕ където ЛЕВСКИ често отсядал След 1 посещение на ЛЕВСКИ в ХАНА от ханджийската каса изчезва 1 торба с АЛТЪНИ и пендари /ЕДРИ и дребни златни турски монети/ Сестрата на ДЯДОТО се вбесява казва на дядото на ЛУКАНОВ и 2ТА решават да издадат АПОСТОЛА на СВОБОДАТА на ОСМАНСКИТЕ ТУРЦИ с надежда да им се заплати за предателсвото и информацията ЛУКАН-еврейска дума на иврит значи КЛЕТКА,СТАЯ,СТАРОПРИЕМНИЦА място за отдих и спане ,ХАН

къф апостол ? крадец и Убиец.

Веднага щяха да го запрат, пребият и утрепат. Турчевци и дядовъловци не са се свършили, само са турили кустумчето, иначе злобата и желанието за мъст тлеят и мира им не дават на чорбаджиите. Той си отиде с вяра, а те още си броят в тайна доба алтъните и сребрениците и кроят планове за нови приходи, маскирани като проевропейци, угрижени за житието и битието на народа си. И кой каквото докопа - хотели, кеш, металолом, акции, боклук, даваааай и бърже, па утре ще го мислим. Та, може ли днес такъв чист човек, водил си сметка в тефтерчето за всяка похарчена пара, да оцелее в тази тиня?

Чета коментарите под статията и си задавам един въпрос (поне за стотен път): Какво би станало, ако Апостола беше жив днес? Легендата разказва, че Апостола, по време на една тайна сбирка, забелязал едно мекере да се спотайва в ъгъла. Станал, зашил му един шамар и го изгонил! Та да се върна на вероятния отговор: АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ СЕГА, не му завиждам на Апостола, защото ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ МНОГО ДЪЛГО ДА ВЪРТИ ШАМАРИ(а и въпросният ъгъл, явно ще е с размерите на НС.), ДОКАТО НЕ ДОЛЕТИ „онова нещо“ с каскета и жандармерията ДА ГО АРЕСТУВА И ОБВИНИ В ТЕРОРИЗЪМ(клатене на държавата) Преклонена глава сабя не я сече, НО ТАКАВА ХОМОТ ВЛЕЧЕ! Колко МНОГО ИСТИНА(особено във втората част), казана С ТОЛКОВА МАЛКО ДУМИ, валидна и днес!

Всички дето продадоха страната ни и са работели за чужди интереси са станали герои.

Какво е било, как е било, дали изобщо е било, ние откровено не знаем. Знаме, че през всичките тези години сме лъгани, манипулирани, облъчвани от всякъде с лъжи и пропаганда. Дали го е правил, защо го е правил, дали е плод на пропагандата за да има един символ с лойто да ни манипулират. Никога няма да разберем и вече не е и важно. Не знаем какво става сега и в момента, не знаем кой как ни манипулира, не осъзнаваме почти нищо как е реално и има ли изобщо нещо да е реално. В свят в който масовите убиици като Бонапарт са провъзгласявани и превъзнасяни, като Чингиз Хан, като Александър Македонски... Всеки го гледа както му изнася а каква е истината и колко може да бъде изкривена за да си изкараме заплатата до пенсия, това е важното. Глейте си живота, ако е имало изобщо Апостол, съмнявам се, че е правел това което му се приписва за да бъде възвеличаван и обожествяван

Просвети се малко, кореспонденцията на Левски и комитетите е съхранената библиотека, и е достатъчно да си закупиш читателска карта само за да зърнеш с очите си тези исторически документи. Ако не ти се занимава - Янко Гочев е изровил всичко от същите оригинални документи и го е събрал в книга, имаш интернет, виж коя е

Най-добре е да премахнете всички коментари, защото Апостолът не заслужава долнопробни бръщолевения !!!!

няма апостол има убице и крадец.

божо, мислиш? не! цензурираш, значи съществуваш, педераст!

:-))) божо, ами името Божие в клавиатурата на такъв безбожик-педофил, като теб, цензурата на ес форумите е една псувня към Бога!!!! айде на цензурата! швестерките на сбърканяка сноб, сорос, който ни кара да спасяваме негърчетата на африка, с полазени от муите лица, които вие ограбихте, да, и ти, асоциалайлайната божо. дето цензурира дори в сега, защото може... да ви сера на системата, божо, и на майка ТИ неграмотна, заради която всички умирате съ маски... :-))) ама дай напън, педераст°!!! боожооо... питах как си плащате данъците... чрез парите на ктб на марио драги, от италианската мафия на масоните-педофили? божо и ото, ама ти/ви е ли си насмена на северокорейската цензура на костов и ритнатото говно - "царя" на педофилиуте от ек и ес...???? питах киак си плащаш данъците, божо, а не как си праскаш минусите на заплата от ек!!! "за-мен-ки", "за-мен-ки" "за-мен-ки" не чувате ли сорос и божо?' хората искат заменк искат да заменят цар, срещу руса, крава... фон крава, разбира се!!! :-)))

божо, ти, като перфектния цензур на Данъкоплатците на меркел ага и клинтън-педофил, как си плащаш данъците????

Трябва да се лекуваш, но мисля , че е много късно :(((

ислиш? не! цензурираш, значи съществубваш, педераст!

:-))) божо, ами името Божие в клавиатурата на такъв безбожик-педофил, като теб, цензурата на ес форумите е една псувня към Бога!!!! айде на цензурата! швестерките на сбърканяка сноб, сорос, който ни кара да спасяваме негърчетата на африка, с полазени от муите лица, които вие ограбихте, да, и ти, асоциалайлайната божо. дето цензурира дори в сега, защото може... да ви сера на системата, божо, и на майка ТИ неграмотна, заради която всички умирате съ маски... :-))) ама дай напън, педераст°!!!

божо, ми ти си долнопропен , манипулатор педераст на турската империя бе!

Модераторът защо не цензурира такива ненормалници !!! ОСОБЕНО ПОД СТАТИЯ ЗА АПОСТОЛА !!!!!!!!

Повечето коментари са на абсолютни ненормалници :((( Точно тук ли , бе , говеда, си проявявате идиотията :((( Велик човек, велики дела !!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

Като чета коментарите, има бая народ, дето не бива да живее в България.... И да живее изобщо!

Така е , приятелю :((( Точно това доказва колко велик човек е бил Апостолът !!! Да се бориш за хора, които изобщо не те разбират , с ясното съзнание , че ще загубиш живота си !!!!

божо, ми ти си долнопропен , манипулатор педераст на турската империя бе!

Всичко е било за една кесийка жълтици. Кой да я гепи.

Ако беше жив, Левски, щеше да се самоубие!! такова предателство на светлите му мисли не би преживял никой герой... дори Иисус, ще разпънат отново на кръста, за да го ебат в гъза, педофилите на сорос!!!

Смешник, значи викаш Левски е бил Евроатлантик. Ами той ако беше жив, как си го предтавяш във вашата Мафиотска шайка - ГРОБ, а ? Той е изповядал идеал за равенство между хората, а не един да брои пачки и да рекетира цял народ.

Колко хора сега са способни да дадат живота си за Родината?!

Пачките Бачо Василе, кажи кога ще броим пачките. И колко жълтици дадоха ония балъци по селата. Я развържи кесийката да ги преброим. Ще има доста за компаньонки во Белграда и во Бухареста.

Според защитниците на султанската власт.

Всичко е лъжа и илюзия. Вгледайте се внимателно първо в рисунките (портретите) на Левски, рисувани от комунистически художници, а след това в реалните му снимки. Откривате разлика нали - от портретите ни гледа един героичен мъж, докато на снимките е едно невзрачно момченце.

Точно! и снимки бутафорни с ловджийска пушка...

Все пак виси въпросът, колко турци е убил и колко българи

А дали е спал до чекмедже с пачки и жълтици ?

По грозен портрет не можаха ли да му направят... И аз не съм сигурен за човек който броди непрекъснато да изглежда като оял се банкер и с поглед на зъл турчин. Ми примерно на мен тоя поглед физономия не ми вдъхва доверие чак да се излагам на опастност даже.

Добре, че не е жив да види какъв срам е клубът, носещ името му ...

Ако бяха Борисов и гешев, щяха да кажат , че се бори срещу законната власт

Като знаем Захарий Джендов какъв лъжец е бил, няма да се изненадам, ако са измислили човека Васил Левски!

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский И също цитат от Захари Стоянов: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” и „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

Даже и твоят президент росен плевнелиев призна , че този цитат е лъжа, фейк!

Има ги ВСИЧКИТЕ МУ писма,бре,налъм!Ако можеше и да четеш книги,не само интернет форуми,нямаше да се обаждаш!Ама се ИСКА АКЪЛ ДА ЧЕТЕШ ИСТОРИЧЕСКИ АРХИВИ!

А стига измислици и легенди! Как правил бакър, какво самообладание имал! И боса му знаел с какво се занимава! И какво става с робството, като имаме богати българи, чорбаджии, със занаят и собственост, че и уважение! И този ще си рискува бизнеса, заради незнам какво си?

Човек на англичаните ,след като не успя да се покатери в турската ,тогавашна,йерархия .

Вечна слава за истинсикия българин Васил Левски. А турците и герберастите дори по Левски плюят. Не им харесва идеята за чиста и свята републека.

а на снимките има кадри на които изглежда като дебил а там дето е сниман с нам каква си униформа е смеш има ЛОвджийска пушка и там се снимат като на морето нагиздени и бутафорни- показателно защщо са грабили Халача който издържал българчета да учат в чужбина че и убит слуга??Нито един грош не отива за купуване на оръжие всико е изпукано по кръчми но си е шил костюм за 2000 гроша контето. всичко е Документирано и са факти.Наистина недостоен. инерцията и лъжите на вазов и з,стоянов го натрапват.

Ако беше жив Апостола, щеше да се самоубие горкичкия. Като види до къде сме я докарали майка България. ТУРЦИ, МУТРИ, и НЕКАДЪРНИЦИ в парламента!!!!!!!! Продадена българска земя, сараи, цигани мародерстват по селата.

щеше да е от дпс или герб. той е подлец отравя поп и то на сватба има записана отровата в тефтера и какво и как да се направи.

престъпник и крадец с документирани 6 убйства на българи и нито едно на турчин. каквито "героите" такив аи феновете. Ревизия на нац. герои този не е достоен и е Срам.

Мюсюлманино, никога не си бил и няма да бъдеш, добре посрещан в България!

еби са! човекот е Прав и всичко е вярно.

Календар