Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Честваме рождението на Апостола: Няколко непознати епизода от живота му

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Честваме рождението на Апостола: Няколко непознати епизода от живота му

Васил Левски в Бабините Видини кули

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

престъпник и крадец с документирани 6 убйства на българи и нито едно на турчин. каквито "героите" такив аи феновете. Ревизия на нац. герои този не е достоен и е Срам.

Ако беше жив Апостола, щеше да се самоубие горкичкия. Като види до къде сме я докарали майка България. ТУРЦИ, МУТРИ, и НЕКАДЪРНИЦИ в парламента!!!!!!!! Продадена българска земя, сараи, цигани мародерстват по селата.

Мюсюлманино, никога не си бил и няма да бъдеш, добре посрещан в България!

а на снимките има кадри на които изглежда като дебил а там дето е сниман с нам каква си униформа е смеш има ЛОвджийска пушка и там се снимат като на морето нагиздени и бутафорни- показателно защщо са грабили Халача който издържал българчета да учат в чужбина че и убит слуга??Нито един грош не отива за купуване на оръжие всико е изпукано по кръчми но си е шил костюм за 2000 гроша контето. всичко е Документирано и са факти.Наистина недостоен. инерцията и лъжите на вазов и з,стоянов го натрапват.

еби са! човекот е Прав и всичко е вярно.

щеше да е от дпс или герб. той е подлец отравя поп и то на сватба има записана отровата в тефтера и какво и как да се направи.

Вечна слава за истинсикия българин Васил Левски. А турците и герберастите дори по Левски плюят. Не им харесва идеята за чиста и свята републека.

Човек на англичаните ,след като не успя да се покатери в турската ,тогавашна,йерархия .

А стига измислици и легенди! Как правил бакър, какво самообладание имал! И боса му знаел с какво се занимава! И какво става с робството, като имаме богати българи, чорбаджии, със занаят и собственост, че и уважение! И този ще си рискува бизнеса, заради незнам какво си?

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский И също цитат от Захари Стоянов: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” и „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

Като знаем Захарий Джендов какъв лъжец е бил, няма да се изненадам, ако са измислили човека Васил Левски!

Даже и твоят президент росен плевнелиев призна , че този цитат е лъжа, фейк!

Ако бяха Борисов и гешев, щяха да кажат , че се бори срещу законната власт

Добре, че не е жив да види какъв срам е клубът, носещ името му ...

По грозен портрет не можаха ли да му направят... И аз не съм сигурен за човек който броди непрекъснато да изглежда като оял се банкер и с поглед на зъл турчин. Ми примерно на мен тоя поглед физономия не ми вдъхва доверие чак да се излагам на опастност даже.

А дали е спал до чекмедже с пачки и жълтици ?

Все пак виси въпросът, колко турци е убил и колко българи

Всичко е лъжа и илюзия. Вгледайте се внимателно първо в рисунките (портретите) на Левски, рисувани от комунистически художници, а след това в реалните му снимки. Откривате разлика нали - от портретите ни гледа един героичен мъж, докато на снимките е едно невзрачно момченце.

Пачките Бачо Василе, кажи кога ще броим пачките. И колко жълтици дадоха ония балъци по селата. Я развържи кесийката да ги преброим. Ще има доста за компаньонки во Белграда и во Бухареста.

Колко хора сега са способни да дадат живота си за Родината?!

Смешник, значи викаш Левски е бил Евроатлантик. Ами той ако беше жив, как си го предтавяш във вашата Мафиотска шайка - ГРОБ, а ? Той е изповядал идеал за равенство между хората, а не един да брои пачки и да рекетира цял народ.

Ако беше жив, Левски, щеше да се самоубие!! такова предателство на светлите му мисли не би преживял никой герой... дори Иисус, ще разпънат отново на кръста, за да го ебат в гъза, педофилите на сорос!!!

Всичко е било за една кесийка жълтици. Кой да я гепи.

Има ги ВСИЧКИТЕ МУ писма,бре,налъм!Ако можеше и да четеш книги,не само интернет форуми,нямаше да се обаждаш!Ама се ИСКА АКЪЛ ДА ЧЕТЕШ ИСТОРИЧЕСКИ АРХИВИ!

Според защитниците на султанската власт.

Като чета коментарите, има бая народ, дето не бива да живее в България.... И да живее изобщо!

Повечето коментари са на абсолютни ненормалници :((( Точно тук ли , бе , говеда, си проявявате идиотията :((( Велик човек, велики дела !!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

Така е , приятелю :((( Точно това доказва колко велик човек е бил Апостолът !!! Да се бориш за хора, които изобщо не те разбират , с ясното съзнание , че ще загубиш живота си !!!!

божо, ми ти си долнопропен , манипулатор педераст на турската империя бе!

божо, ми ти си долнопропен , манипулатор педераст на турската империя бе!

:-))) божо, ами името Божие в клавиатурата на такъв безбожик-педофил, като теб, цензурата на ес форумите е една псувня към Бога!!!! айде на цензурата! швестерките на сбърканяка сноб, сорос, който ни кара да спасяваме негърчетата на африка, с полазени от муите лица, които вие ограбихте, да, и ти, асоциалайлайната божо. дето цензурира дори в сега, защото може... да ви сера на системата, божо, и на майка ТИ неграмотна, заради която всички умирате съ маски... :-))) ама дай напън, педераст°!!!

божо, ти, като перфектния цензур на Данъкоплатците на меркел ага и клинтън-педофил, как си плащаш данъците????

Трябва да се лекуваш, но мисля , че е много късно :(((

Модераторът защо не цензурира такива ненормалници !!! ОСОБЕНО ПОД СТАТИЯ ЗА АПОСТОЛА !!!!!!!!

:-))) божо, ами името Божие в клавиатурата на такъв безбожик-педофил, като теб, цензурата на ес форумите е една псувня към Бога!!!! айде на цензурата! швестерките на сбърканяка сноб, сорос, който ни кара да спасяваме негърчетата на африка, с полазени от муите лица, които вие ограбихте, да, и ти, асоциалайлайната божо. дето цензурира дори в сега, защото може... да ви сера на системата, божо, и на майка ТИ неграмотна, заради която всички умирате съ маски... :-))) ама дай напън, педераст°!!! боожооо... питах как си плащате данъците... чрез парите на ктб на марио драги, от италианската мафия на масоните-педофили? божо и ото, ама ти/ви е ли си насмена на северокорейската цензура на костов и ритнатото говно - "царя" на педофилиуте от ек и ес...???? питах киак си плащаш данъците, божо, а не как си праскаш минусите на заплата от ек!!! "за-мен-ки", "за-мен-ки" "за-мен-ки" не чувате ли сорос и божо?' хората искат заменк искат да заменят цар, срещу руса, крава... фон крава, разбира се!!! :-)))

ислиш? не! цензурираш, значи съществубваш, педераст!

божо, мислиш? не! цензурираш, значи съществуваш, педераст!

Най-добре е да премахнете всички коментари, защото Апостолът не заслужава долнопробни бръщолевения !!!!

Какво е било, как е било, дали изобщо е било, ние откровено не знаем. Знаме, че през всичките тези години сме лъгани, манипулирани, облъчвани от всякъде с лъжи и пропаганда. Дали го е правил, защо го е правил, дали е плод на пропагандата за да има един символ с лойто да ни манипулират. Никога няма да разберем и вече не е и важно. Не знаем какво става сега и в момента, не знаем кой как ни манипулира, не осъзнаваме почти нищо как е реално и има ли изобщо нещо да е реално. В свят в който масовите убиици като Бонапарт са провъзгласявани и превъзнасяни, като Чингиз Хан, като Александър Македонски... Всеки го гледа както му изнася а каква е истината и колко може да бъде изкривена за да си изкараме заплатата до пенсия, това е важното. Глейте си живота, ако е имало изобщо Апостол, съмнявам се, че е правел това което му се приписва за да бъде възвеличаван и обожествяван

Всички дето продадоха страната ни и са работели за чужди интереси са станали герои.

Чета коментарите под статията и си задавам един въпрос (поне за стотен път): Какво би станало, ако Апостола беше жив днес? Легендата разказва, че Апостола, по време на една тайна сбирка, забелязал едно мекере да се спотайва в ъгъла. Станал, зашил му един шамар и го изгонил! Та да се върна на вероятния отговор: АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ СЕГА, не му завиждам на Апостола, защото ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ МНОГО ДЪЛГО ДА ВЪРТИ ШАМАРИ(а и въпросният ъгъл, явно ще е с размерите на НС.), ДОКАТО НЕ ДОЛЕТИ „онова нещо“ с каскета и жандармерията ДА ГО АРЕСТУВА И ОБВИНИ В ТЕРОРИЗЪМ(клатене на държавата) Преклонена глава сабя не я сече, НО ТАКАВА ХОМОТ ВЛЕЧЕ! Колко МНОГО ИСТИНА(особено във втората част), казана С ТОЛКОВА МАЛКО ДУМИ, валидна и днес!

Веднага щяха да го запрат, пребият и утрепат. Турчевци и дядовъловци не са се свършили, само са турили кустумчето, иначе злобата и желанието за мъст тлеят и мира им не дават на чорбаджиите. Той си отиде с вяра, а те още си броят в тайна доба алтъните и сребрениците и кроят планове за нови приходи, маскирани като проевропейци, угрижени за житието и битието на народа си. И кой каквото докопа - хотели, кеш, металолом, акции, боклук, даваааай и бърже, па утре ще го мислим. Та, може ли днес такъв чист човек, водил си сметка в тефтерчето за всяка похарчена пара, да оцелее в тази тиня?

Просвети се малко, кореспонденцията на Левски и комитетите е съхранената библиотека, и е достатъчно да си закупиш читателска карта само за да зърнеш с очите си тези исторически документи. Ако не ти се занимава - Янко Гочев е изровил всичко от същите оригинални документи и го е събрал в книга, имаш интернет, виж коя е

ДЯДОТО на Андрей ЛУКАНОВ и сестра му са истинските ПРЕДАТЕЛИ на ЛЕВСКИ Дядото на ЛУКАНОВ е бил Кримски-еврейн дошъл с османските орди и наемници башибозуци-черкези заселили се в ВРАЧАНСКО и Ловешко Дядотоо на ЛУКАНОВ бил съдържател-собственик на КЪКРИНСКОТО ХАНЧЕ където ЛЕВСКИ често отсядал След 1 посещение на ЛЕВСКИ в ХАНА от ханджийската каса изчезва 1 торба с АЛТЪНИ и пендари /ЕДРИ и дребни златни турски монети/ Сестрата на ДЯДОТО се вбесява казва на дядото на ЛУКАНОВ и 2ТА решават да издадат АПОСТОЛА на СВОБОДАТА на ОСМАНСКИТЕ ТУРЦИ с надежда да им се заплати за предателсвото и информацията ЛУКАН-еврейска дума на иврит значи КЛЕТКА,СТАЯ,СТАРОПРИЕМНИЦА място за отдих и спане ,ХАН

крадец и убиец недостоен ! убил 6 броя българи и нито 1 турчин на снимките конте снимано с ловна пушка както по морето бутафорно ги обличат и ги снимат. Какво налага да обират Халача? който издърбал 20 българчета да учат в чужбина? нито 1 грош нее отивал за пушки а з акръчмите.

къф апостол ? крадец и Убиец.

няма апостол има убице и крадец.

Точно! и снимки бутафорни с ловджийска пушка...

крадец и убиец недостоен ! убил 6 броя българи и нито 1 турчин на снимките конте снимано с ловна пушка както по морето бутафорно ги обличат и ги снимат. Какво налага да обират Халача? който издърбал 20 българчета да учат в чужбина? нито 1 грош нее отивал за пушки а з акръчмите.

Иванчо Хаджи-Пенчевците са били и през турско, а днес - с лопата да ги ринеш !! Така, че не се учудвам от коментарите за Апостола по-долу !! И Левски, и Ботев, и Бенковски и стотици други все известни и всеотдайни български истински патриоти ЗАГИНАХА ОТ РЪЦЕТЕ НА ПРЕДАТЕЛИ !!! "Народе....????" с четири въпросителни...Какво ли е искал да ни каже Левски с последния си щрих в тефтерчето му преди да го качат на бесилото ?! Погледнете се в огледалото, помислете си, че живеете, управлявани от банда престъпници и САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ - ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕС И "ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ" ДА ПИШЕТЕ В СЪЩИЯ ДУХ ??!!

Календар