Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

СЛАДКА КРАСОТА

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Вдъхновеният майстор от Ателието Су е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет

Още

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Способността да се украсява торти отдавна е призната за истинско изкуство.

Съвременните сладкари декорират десерти по такъв начин, че те изглеждат като истинска икебана. Цветята са направени от маслен крем.

Още

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Aтелието Су е сладкарница в Сеул, специализирана в производството на авторски торти и сладкиши.

Повечето от продуктите са поръчани за големи празници - сватби, презентации, годишнини.

Тайната на дизайна на торти от Aтелие Су е, че те винаги са на високо ниво, а експлозивната цветна аранжировка се намира на кремообразна основа и е в нежни пастелни тонове.

Още

Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

За да се постигне реалистичен ефект, сладкарят е изрисувал предварително всяко кадифено венчелистче. Вдъхновеният майстор е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет.

В портфолиото на сладкарницата могат да се видят торти с букети от рози, лайка, божури, макове...

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

В Ателие - сладкарница Су се провеждат и майсторски класове по декориране на десерти.

Сладкарите предават своите умения на желаещите да се научат да украсяват торти с помощта на маслен крем.

За своето творчество майсторите разказват на страницата си в Инстаграм, а в колекцията си имат оригинални торти, изпълнени с изящна техника.

Трендът на този сезон са украсените с цветя 3D-торти, които изглеждат като истински букети. Те не приличат съвсем на традиционно лакомство.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

Още

Сладки изкушения, на които не бихте посегнали

Сладки изкушения, на които не бихте посегнали

Още

Кулинарната анимация на Лалех Мохмеди

Кулинарната анимация на Лалех Мохмеди

Още

Амезайку - древните японски животни от захар

Амезайку - древните японски животни от захар

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица