СЛАДКА КРАСОТА
Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана
Вдъхновеният майстор от Ателието Су е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет
Редактор : / 11645 Прочита 0 Коментара

Способността да се украсява торти отдавна е призната за истинско изкуство.
Съвременните сладкари декорират десерти по такъв начин, че те изглеждат като истинска икебана. Цветята са направени от маслен крем.
Aтелието Су е сладкарница в Сеул, специализирана в производството на авторски торти и сладкиши.
Повечето от продуктите са поръчани за големи празници - сватби, презентации, годишнини.
Тайната на дизайна на торти от Aтелие Су е, че те винаги са на високо ниво, а експлозивната цветна аранжировка се намира на кремообразна основа и е в нежни пастелни тонове.
За да се постигне реалистичен ефект, сладкарят е изрисувал предварително всяко кадифено венчелистче. Вдъхновеният майстор е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет.
В портфолиото на сладкарницата могат да се видят торти с букети от рози, лайка, божури, макове...
В Ателие - сладкарница Су се провеждат и майсторски класове по декориране на десерти.
Сладкарите предават своите умения на желаещите да се научат да украсяват торти с помощта на маслен крем.
За своето творчество майсторите разказват на страницата си в Инстаграм, а в колекцията си имат оригинални торти, изпълнени с изящна техника.
Трендът на този сезон са украсените с цветя 3D-торти, които изглеждат като истински букети. Те не приличат съвсем на традиционно лакомство.
Валерия КАЛЧЕВА