Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

СЛАДКА КРАСОТА

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Вдъхновеният майстор от Ателието Су е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет

Още

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Способността да се украсява торти отдавна е призната за истинско изкуство.

Съвременните сладкари декорират десерти по такъв начин, че те изглеждат като истинска икебана. Цветята са направени от маслен крем.

Още

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Aтелието Су е сладкарница в Сеул, специализирана в производството на авторски торти и сладкиши.

Повечето от продуктите са поръчани за големи празници - сватби, презентации, годишнини.

Тайната на дизайна на торти от Aтелие Су е, че те винаги са на високо ниво, а експлозивната цветна аранжировка се намира на кремообразна основа и е в нежни пастелни тонове.

Още

Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

За да се постигне реалистичен ефект, сладкарят е изрисувал предварително всяко кадифено венчелистче. Вдъхновеният майстор е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет.

В портфолиото на сладкарницата могат да се видят торти с букети от рози, лайка, божури, макове...

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

В Ателие - сладкарница Су се провеждат и майсторски класове по декориране на десерти.

Сладкарите предават своите умения на желаещите да се научат да украсяват торти с помощта на маслен крем.

За своето творчество майсторите разказват на страницата си в Инстаграм, а в колекцията си имат оригинални торти, изпълнени с изящна техника.

Трендът на този сезон са украсените с цветя 3D-торти, които изглеждат като истински букети. Те не приличат съвсем на традиционно лакомство.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

Още

Сладки изкушения, на които не бихте посегнали

Сладки изкушения, на които не бихте посегнали

Още

Кулинарната анимация на Лалех Мохмеди

Кулинарната анимация на Лалех Мохмеди

Още

Амезайку - древните японски животни от захар

Амезайку - древните японски животни от захар

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица

Тери Кулето създава хлябове, вдъхновени от картини на Ван Гог

Като чест посетител на Музея за изящни изкуства в Бостън, тя е запленена от изложбата на художника. Задава си въпроса: "Защо да не опитам?"

Тайните рецепти на Юлиан Вергов и Фермата Penelope

Мини сериалът ни пренася в носталгичната красота и позабравен уют на българското село, съживен от мириса на истинска храна, ароматни подправки, див дух и нашенски зевзеци

Забавни творби от храна от Бен Челуш

Дизайнерът първо визуализира във въображението си своите идеи

Изящни торти, вдъхновени от изкуството, изглеждат като в музей

Ще разпознаете ли от кои произведения са вдъхновени сладкишите на Мадина Яворская и Рустам Кунгуров?

Срутиха 200-килограмово шоколадово копие на Берлинската стена

Прекрасно е да споделя преживяването от "вкуса, ценностите и частица от вятъра на свободата", коментира майсторът-сладкар Патрик Роже