Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

КУЛИНАРНО ИЗЯЩЕСТВО

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

100 порцента натурални, без да се пекат и без да се добавя рафинирана захар

Напоследък стана актуално да се дискутира суровоядството като стремеж към по-здравословен начин на живот или просто мода в съвременния изкуствен свят. Този въпрос ще оставим на специалистите и ще ви покажем изящната страна на кулинарното майсторство, дори с напълно сурови продукти.

Още Кулинарната анимация на Лалех Мохмеди

Кулинарната анимация на Лалех Мохмеди

Юлиана Тар е кулинарен дизайнер от Берлин, която предлага своите сурови вегански торти, кейкове и сладки в сайта CulinaryDots, като храна за кетъринг, за рождени дни, сватби и всякакви специални поводи.

Здравословно и красиво, с изключително внимание към продуктите тя създава малки цветни градини:

"Сурови, вегански, без глутен, без млечни продукти, без захар, без соя, без жестокост...", е нейното послание.

Насладете се с очите си на тази специална селекция от напълно натурални сладки и солени кулинарни творения:

Коментирай0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица