Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Руският човек според Андрей Кончаловски: Той не слуша, а мисли какво да отговори

КИНЕМАТОГРАФИЧНИ ХОРИЗОНТИ

Руският човек според Андрей Кончаловски: Той не слуша, а мисли какво да отговори

Един от най-големите руски режисьори участва в 42-то издание на Международния филмов фестивал в Москва със своя нов документален филм "Веселият човек"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Влакът беглец" наистина е много добър филм. Това е най-доброто от американския период на Кончаловски. "Танго и Кеш" е един средностатистически екшън. Не е нещо кой знае какво. От руския период може би най-силния му филм е "Сибириада" - има го в ютюб, разбира се на руски без превод. Кончаловски е бил сценарист и на някои от филмите на Тарковски: "Иваново детство", "Андрей Рубльов", не се сещам за други. Има и един филм, който е забранен в СССР и излиза години по-късно, но не съм го гледал. Хвалят го, че е най-добрия му филм. Беше нещо с Ася Ключикова в заглавието. Общо взето брат му НикитаМихалков като цяло има повече хубави филми, но и Кончаловски има попадения. "Сибириада" е прекрасен филм - сага за 2 поколения в едно затънтено сибирско село.

Мисълта за потта и мириса направо кърти! За руската душа мога да кажа следното: тя е много широка, но ужасно плитка.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexconn.Com

Фурнаджийската лопата Кончаловски след като беше дисидент и направи шедьовъра си "Влакът беглец", скоропостижно се завърна в матушката, за да лиже задници като брато си Михалков, а сега пак е дисидент. Във всеки случай "Влакът беглец" е изключителен филм, който всеки трябва да гледа.

А бе идиот нещастен! Ти знаеш ли каква огромна трагедия има в семейството на Кончаловски и защо се е върнал в родината си? като си толкова неграмотен и толкова некомпетентен и толкова неосведомен защо драскаш колко да не заспиш?

42

Аз съм прост и вий сте прости, затуй са разбираме добре! Продължавай да наблюдаваш!!!

Другарите хазари - Кончаловский и Михалков, изпитват неподправен оргазъм от лизането на руските управници с малки нюанси на хибридно поведение, имат закалка от времето на татко си, приближен хазарски поет до другаря Сталин. Много приличат на семейство Асен и Недялко Недялкови, също хазарски българи, но с малки нюански по майчини линии, а техния татко, също обичаше да смуче на другарите Живков и Жишев грездея. Та се питам, какво общо имат хазарите с руснаците и какво общо имат местните помачори - македонци и хазари с българите, а?

аналогия - вярното е че става дума за двама синове и техният баща. И още нещо - поведението на Недялко Недялков спрямо властта наподобява на това на Михалков, а на Асен Недялков - това на Кончаловски. Но Сергей Михалков няма нищо общо с Недялко Йорданов.

Точно пък почитателите на социалистическия реализъм да говорите за халтура е малко нагло. :))

Календар