Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Пети "Фестивал на Комедията Пловдив идва с най-доброто от българската и балканската стендъп комедия

СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ

Пети "Фестивал на Комедията Пловдив идва с най-доброто от българската и балканската стендъп комедия

От 3-ти до 5-ти септември 2021 ви очакват незабравими вечери с топ комедианти като Николаос Цитиридис, Иван Кирков, Николай Банков, Петя Кюпова, Марина Орсаг, Александър Деянски, Христо Радоев, Васил Ножаров и много други

Петото издание на "Фестивал на Комедията Пловдив" ще се проведе от 3-ти до 5-ти септември 2021 г. в голямата зала на Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив

Петото издание на "Фестивал на Комедията Пловдив" е тук и тази година с най-доброто от българската и балканската стендъп комедия. Публиката ще стане част от незабравими 3 вечери с топ комедиантите на България и Балканите.

Купи билет

Можете да видите на живо комедианти като Николаос Цитиридис, Иван Кирков, Николай Банков, Петя Кюпова, Марина Орсаг, Александър Деянски, Христо Радоев, Васил Ножаров и много други.

Фестивалът ще се проведе от 3-ти до 5-ти септември 2021 в голямата зала на Дом на културата "Борис Христов" гр. Пловдив. Билетите са вече в продажба на касите на ИВЕНТИМ в цялата страна.

Петото издание на "Фестивал на Комедията Пловдив" ще се проведе от 3-ти до 5-ти септември 2021 в голямата зала на Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив

Още

"Как се стигна до тук"!? - Део в автобиографичен спектакъл на Sofia Summer Fest

"Как се стигна до тук"!? - Део в автобиографичен спектакъл на Sofia Summer Fest

Как започна всичко? През 2014-та та година, комедиантът Иван Кирков създаде за първи път Фестивал на Комедията в България. Събитието имаше за цел да събере най-добрите стендъп комедианти от страната и чужбина на една сцена и да предостави на публиката и комедиантите възможност да развиват разбирането си за стендъп комедия заедно.

В първите години на фестивала, чуждестранните комедианти бяха акцента на случващото се, но от година на година българските представители започнаха все повече да се превръщат във фаворит по отношение на постигнатото забавление и смях.

През годините на "Фестивал на Комедията" присъстваха велики световни комедианти като Джими Кар, Стивън Кей Еймъс, Даниел Слос, Далисо Чапонда, а извънредното издание на Фестивала, заедно с Комеди Клуб София привлече дори и Луи Си Кей в България.

Още

Бойко Кръстанов представя "Всички страхотни неща" на Sofia Summer Fest

Бойко Кръстанов представя "Всички страхотни неща" на Sofia Summer Fest

Първото издание на Фестивала е реализирано в град София, но през 2017-та, Иван Кирков за първи път организира и "Фестивал на Комедията Пловдив". Културната столица на България е притегателна сила, както за комедиантите, така и за любителите на стендъп комедия от цяла Южна България.

През 2020-а година, "Фестивал на Комедията" бе застрашен от появяването на световната пандемия. Организаторите обаче не се предадоха и решиха да осъществят събитието макар и при по-тежки предпазни мерки от когато и да било.

За наша радост, хората не само не са загубили чувството си за хумор, а сякаш то стана още по-нужно през тези нетипични 18 месеца и "Фестивал на Комедията Пловдив 2021" ще ви го докаже!

Купи билет

Петият "Фестивал на Комедията Пловдив" се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2021 година.

"Фестивал на Комедията Пловдив" е място за обмяна на опит не само между професионалните артисти от Пловдив и цялата страна, но и място на което млади любители могат да почерпят вдъхновение, съвети и да посетят безплатни семинари и работилници, като по този начин бъдат насочени към необходимите стъпки за развитие на техния талант.

Дневната програма на фестивала е изцяло насочена към обучителната дейност и търсенето на млади таланти, а вечерите са резервирани за шоукейс събития, по време на които жителите на града и гостите на Пловдив могат да се насладят на изпълненията на най-добрите в изкуството на стендъп комедията.

Още

Страхотен старт на Sofia Summer Fest - летният фестивал на София

Страхотен старт на Sofia Summer Fest - летният фестивал на София

Още

Концертът на легендарната група P.I.F. в памет на Димо Стоянов, сред акцентите в програмата на "Аполония"

Концертът на легендарната група P.I.F. в памет на Димо Стоянов, сред акцентите в програмата на "Аполония"

Още

Мая Новоселска и Мариус Куркински в "Ромео и Жулиета" - спектакъл на Теди Москов

Мая Новоселска и Мариус Куркински в "Ромео и Жулиета" - спектакъл на Теди Москов

Още

Нина Димитрова прави кастинг за новия спектакъл на театър "Кредо" в творческа лаборатория

Нина Димитрова прави кастинг за новия спектакъл на театър "Кредо" в творческа лаборатория

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Анелия Димитрова блести като Китри в "Дон Кихот" в Летния театър в Бургас

На 15-и август от 20.30 часа в главната мъжка роля ще бъде премиер-балетистът на Бургаската опера Даниел Тичков

Фестивалът „Опера на върховете -Белоградчишки скали“ представя премиерния балетен спектакъл „Хиляда и една нощ“

На фона на величествените Белоградчишки скали, тази вечер публиката под звуците на пулсиращи барабани ще се наслади на великолепния балетен спектакъл "Хиляда и една нощ" от големия азербайджански композитор Фикрет Амиров

Жана д'Арк е небинарен персонаж в постановка на Шекспировия театър "Глоуб"

Пиесата "Аз, Джоан" (Аз, Жана) ще "предложи възможност за друга гледна точка", казват от управата на театъра

Марсело Молина - най-младият хореограф, избран от Борис Ейфман в емблематичния Александрински театър

В момента мексиканският танцьор и хореограф поставя, заедно с многонационалната балетна трупа на Старозагорската опера, грандиозния балетен спектакъл "Одон"

"Набуко" от Верди открива тази вечер "Опера на върховете – Белоградчишки скали“

Фестивалът "Опера на върховете - Белоградчишки скали" ще бъде открит тази вечер със спектакъл по шедьовъра "Набуко" от Верди

Творческата лаборатория "Поетите на Стара Загора" ще бъде представена на сцена

На 3 август можете да видите резултатите от работата на петимата режисьори Цвети Пеняшки, Ивана Бобойчева, Ивайло Ненов, Йордан Тинков и Милена Миланова заедно с техните екипи