Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Запазени места за чернокожи на театрални представления в Лондон породиха полемика

ПОЛЕМИКИ И РЕАКЦИИ

Запазени места за чернокожи на театрални представления в Лондон породиха полемика

От "Даунинг стрийт" са осъдили идеята като "разделение на обществото"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Такава борба против расизма настана, че свършихме с възтържествувал черен расизъм! Единственото утешение е, че и това ще мине!

За такова нещо, аз бих бойкотирал такъв театър до като съществувам аз или театъра. С парите ми не бих допуснал да се пропагандира и толерира негърски расизъм в обществото.

Представата за негрите на българина е доста грешна. В УК ще искаш да си негър. Всяка готина мацка предпочита да е с негър. Карат супер скъпи коли. Супер изваяни тела и на високи позиции в бизнеса. И са доста точни и готини като хора.

Сред негрите има добре сложени , умни или и двете, касто и от белите.. Колкото до скъпите коли и готини златотърсачки, то те кълват и на 70 годишни пенсионери с пари.. Тъй. че това е голяма тъпня дето си написъл. А за 50-60 пъти от които съм бил в Англия, мога да ти кажа че и от белите и от черните по улиците са повечето дебелогъзи примати. Така, че заври си идеализма на едно афроамериканско място. А вероятно може да ни дадеш и едно велико откритие направено за покледните 150г от цветните? И само да споменем, че за последните 90-100г никой вече не спира негрите да учат.. Та?

Скоро и маймуните ще попитат зад правата си! (И най-интересното е, че ще има и хора, които ще тръгнат да им помагат срещу пари...)

Германец и българин си говорят след негърски театър. Германецът заключава че няма по отвратително нещо от негър артист, а българина го убеждава че има ,негър педерас, и двамата са съгласни.

Е това си е жив расизъм. Ако съм чернокож, ако имам пари, и искам - ще отида. Ако имам пари и не искам - няма да отида. Ако искам, но нямам пари - пак няма да отида. Както правят всички хора. Би ми било обидно да запазват за мен специални места. Все едно да запазят специално място за плешивци.

Политически коректно е да се употребява термина афроамериканец!

Както и "индо-българин"...

Е няма как в УК да е афроамериканец. Те не са били в Америка, а в Европа. Трябва да е нещо като афроевропеец.

Няма нищо лошо една-две вечери, особено при такава постановка, театралният салон да бъде резервиран само за афроамериканци и даже е редно представленията да са безплатни или с благотворителна цел, като жест на добра воля и компенсация за робството.

Че това не е ли расизъм - има едно незаето място, искам да отида на театър и да си платя чинно, но не ме пускат, защото съм бял, а то било запазено за някой черен, който евентуално може да го поиска?!? Като са толкова расово и полит коректни, за азиатци (монголоидна раса) имало ли е запазени места (за един приятел питам)?

Расизъм е както по отношение на бели, така и на чернокожи.

И у нас се нарушава исконното право на циганите да ходят на театър (след баня) ...

Тъпо.

То пък щото тия черните се пръснаха да ходят на театър....

Съвсем скоро цялата планета Земя ще се превърне в Планетата на маймуните.

Идиотско решение.

Това е едно добро начало. Сега са им запазили места в театъра, другия път ще им запазят места в зоологическата градина.

Хахаха ... да кажат сега чернокожите - това не е ли расизъм ?!

Календар