Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Рекорд за най-висок шоколадов фонтан в Австрия

СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Рекорд за най-висок шоколадов фонтан в Австрия

Невъобразимите 12,27 метра биват потвърдени от "Рекордите на Гинес"

Снимка: Официална Фейсбук страница

На 11 април тази година Хелмът Уеншиз проправя, на всички влюбени в сладкото, път към първия в Австрия "свят на шоколада".

Той презентира най-високия шоколадов фонтан, който е невъобразимите 12,27 метра и това веднага бива потвърдено от "Рекордите на Гинес".

Снимка: Официална Фейсбук страница

Собственикът на 'Confiserie Wenschitz GmbH' е сред най-прочутите майстори на шоколадови изделия в страната.

Снимка: Официална Фейсбук страница

Снимка: Официална Фейсбук страница

Още от 1990 година той започва да създава щастие благодарение на захарните чудеса, които прави. Носител е на над 100 национали и международни награди в областта.

Снимка: Официална Фейсбук страница

Неговата "шоколадова фабрика" е отдадена на това да вдъхва магичен вкус и история на несравнимите изкушения. Освен това има и шоколадова академия, където се придобиват знания и умения в сладкарството.

Снимка: Официална Фейсбук страница

Confiserie Wenschitz GmbH: Website

Снимки: Facebook

Още "Живи" и невероятно красиви вегански торти

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

Още Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Още Удивителна сватбена торта - двойник на булчинска рокля

Удивителна сватбена торта - двойник на булчинска рокля

Още Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Коментирай0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица