Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

КРАСИВИ, СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Елена Гнут е призната за една от най-талантливите сладкари

Елена Гнут е 31-годишна и живее в Калининград, Русия. Тя вече е призната за една от най-талантливите сладкари. Нейните оригинални и сложни торти приличат повече на скулптури, отколкото на изкушения, предназначени да бъдат изядени.

Още

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Преглеждайки нейния профил в Instagram, често имате чувството, че сте намерили най-невероятната торта.

Но след като се "плъзнете" надолу, откривате още по-впечатляващи.

Независимо дали оформя глазурата в причудливи форми или използва годни за консумация бои, за да рисува невероятни сцени или портрети, младият сладкар винаги измисля нови и интригуващи идеи, които карат феновете й в Instagram да немеят от възхищение.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

Още

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Още

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

Още

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Тайните рецепти на Юлиан Вергов и Фермата Penelope

Мини сериалът ни пренася в носталгичната красота и позабравен уют на българското село, съживен от мириса на истинска храна, ароматни подправки, див дух и нашенски зевзеци

Забавни творби от храна от Бен Челуш

Дизайнерът първо визуализира във въображението си своите идеи

Изящни торти, вдъхновени от изкуството, изглеждат като в музей

Ще разпознаете ли от кои произведения са вдъхновени сладкишите на Мадина Яворская и Рустам Кунгуров?

Срутиха 200-килограмово шоколадово копие на Берлинската стена

Прекрасно е да споделя преживяването от "вкуса, ценностите и частица от вятъра на свободата", коментира майсторът-сладкар Патрик Роже

Датски фотограф показва как готвят истинските перфекционисти

Микел Юл Хвилшой направи композиции от продукти за класически скандинавски ястия

Когато храната се превърне в изкуство

Художникът Адам Хилман искрено се забавлява и преинтерпретира цветовете и текстурите