Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

КРАСИВИ, СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Елена Гнут е призната за една от най-талантливите сладкари

Елена Гнут е 31-годишна и живее в Калининград, Русия. Тя вече е призната за една от най-талантливите сладкари. Нейните оригинални и сложни торти приличат повече на скулптури, отколкото на изкушения, предназначени да бъдат изядени.

Още

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Преглеждайки нейния профил в Instagram, често имате чувството, че сте намерили най-невероятната торта.

Но след като се "плъзнете" надолу, откривате още по-впечатляващи.

Независимо дали оформя глазурата в причудливи форми или използва годни за консумация бои, за да рисува невероятни сцени или портрети, младият сладкар винаги измисля нови и интригуващи идеи, които карат феновете й в Instagram да немеят от възхищение.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

Още

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Още

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

Още

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Каква е любимата храна на световните лидери

Фотопроектът на Дан Банино Power and Food ("Власт и храна") е своеобразен студиен репортаж, изследващ хранителните навици на влиятелни хора

20 ресторанта, които като че ли искат да изгонят клиентите си

В опита си да бъдат оригинални, собствениците стигат твърде далече

Шеф Бен Чърчил - илюзионистът в кухнята

От шоколадови винтове до картофи с бисквитки, този готвач никога не спира да изненадва.

Наздравица с магията на Ренесанса

Вижте как биха изглеждали съвременните коктейли през погледа на старите майстори

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Вдъхновеният майстор от Ателието Су е привлечен от красотата на градинския букет, който диша свежест и пролет

Китайски красавици, които могат да се стопят в устата ви

Сладкарят Чжоу Йи с право е наречен Захарния крал