Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Удивителна сватбена торта - двойник на булчинска рокля

КРЕАТИВНИ ИДЕИ

Удивителна сватбена торта - двойник на булчинска рокля

Ема Джейн създава истинско произведение на изкуството

Изключителната Ема Джейн показва едно от последните си творения на международната изложба Cake International в Лондон.

Сватбена торта като булчинска рокля.

Още Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

В основата за модел служи рокля на живеещия във Филипините дизайнер Мак Туманг.

Джейн изработва всяко парче от тази невероятна торта на ръка.

Валерия КАЛЧЕВА

Още Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

Още Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Още "Живи" и невероятно красиви вегански торти

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

Още Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Цветя от маслен крем, които превръщат тортите в икебана

Коментирай0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица