Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Тодор Колев в "Училище за сплетни" - безмилостна атака срещу лицемерието и интригантството

ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА НА ТЕАТЪРА И КИНОТО

Тодор Колев в "Училище за сплетни" - безмилостна атака срещу лицемерието и интригантството

10 години от смъртта на големия актьор

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

В момента в България текат едни опити за реставрация на комунизъма, провеждани под вещото ръководство на съветските (пардон - руските) другари Само че тия жалки напъни ще се изпарят в момента на краха на путинизма, който хич не далечен. Да си спомним за Френската и Италианската комунистически партии - за вестниците Унита и Юманите - всичко това изчезна в мига на разпада на СССР. Края е близо - дръжте се другари - вашата се свърши!

Трите имена: Тодор Петров Колев Дата на раждане: 26 август 1938 г. Място на раждане: гр. Шумен. Професия: Актьор. Месторабота: Държавен театър „София”. Партийна принадлежност: БКП. Възраст към момента на привличане/назначаване: 48 години. Категория сътрудник: Агент. Псевдоним: „ПЕТРОВ”. Структура: Софийско градско управление на МВР-ДС. Дата на привличане/назначаване: 11 март 1987 г. Вербуван от: Стефан Тенев. Ръководен от: Стефан Тенев. Дата на обявяване на принадлежност: 4 септември 2007 г. с решение №14 на Комисията по досиетата при проверката на народните представители. Документи за принадлежност: Картон обр. 4; рег. дневник; писмо с искане за унищожаване вх. № 2240/1990 г. Публична длъжност или дейност: Народен представител от СДС в 7-то Велико Народно събрание (1990-1991).

лицемерието и интригантството

вече сме във вихъра на интригите, лицемерието и оплюването на който ни харесва. Къде са сега признатите артисти за съжаление.

Непрежалим! Много го обичам! Актьорската му игра беше елегантна, ярка и незабравима. Всяка година връщайки се в родния Шумен отивам до паметника му и оставям цвете.

Към авторите на статията: каква е тази гавра с българския език - "лайв-трибютът"??? Колкото до Т.Колев - духът му вече може да бъде спокоен - не само ги стигнахме, но ги задминахме американците! Много скоро и родния си език ще заменим...

Тодор Колев е Велик ! Жалко че вече нямаме такива актьори и хора !

Рядък талант..... Невероятен актьор..... Но това, че припяваше на СДС, че се възползва от "благинки- те" на новата власт-посланик в Канада се отрази зле на името му точно "преди финала"...!? "И най-умният, си е малко прост"......

Календар