Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Иван Кръстев: "Пандемията маркира същинското начало на 21 век"

ПАНДЕМИЯ НА ФОКУС

Иван Кръстев: "Пандемията маркира същинското начало на 21 век"

Още дълго ще трябва да живеем с новата нормалност, причинена от Ковид-19. Тя няма така бързо да изчезне, казва в интервю за Дойче Веле политологът Иван Кръстев. С него разговаря Аделхайд Файлке.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Dir, закъснявате с помиите от Дойче Зеле. Това беше публикувано още вчера от други соросоидно-либерастки сайтчета

Колко проницателно ! Никога не бих се сетил сам, че пандемията е най-значимото събитие за 2020 !

защо властите дават различни сигнали.

Глупав военен!

Тъпотия след тъпотия...измислена “пандемия” за простолюдието, от сърце!

Колко пари е платил умника за тази дьлга-предьлга похвалба ?

Сега слушаме за 22 век - ?!?!

а се правеше на умен. Но вече не е модерно - трябва да си прост.

Тоя гьотверен е бръкнал толкова навътре с език в задника на Големия Брат, че по-скоро брътвежите му имат обратен ефект...

Големи глупости Кръстев, излагаш се, а ми беше симпатичен.

Кръстев е верен слуга на тези които създадоха пандемията.

"Кой е Иван Кръстев? Достъп до мрежите: пътят на Иван Кръстев Както вече отбелязах в предишните глави, Иван Кръстев произлиза от семейство на издигнал се от провинцията елит, който през комунистическата епоха успява да стигне до високоотговорни идеологически постове в БКП"

Има една хубава книга Експертите на прехода от Достена Лаверн /има я в мрежата/ за това как се е пръкнал наш Иванчо и такива като него.

Този палячо още ли практикува в цирка? Докога неуспели комсомолци ще ни обясняват как работи света?

Да ти имам логиката бе Кръстев, ами нали като е забранено да се пътува естествено няма да има никакви хора по гарите. Това не е война, правилно Кръстев, това си е чисто диктатура от модерен вид. Ама затова не ти плащат да пишеш.

Едно много голямо НИЩО!

Вместо да дава акъл /съмнителен / по-добре да разкаже за миналото, за тати и борбата с комунизма !!!

неуспял комсомолец? - оксиморон

Доверието към политиците, учените и медиите изчезна яко дим, защото всички те даваха и дават противоположни и глупаво аргументирани послания, за които наш Андрешко много добре усеща, че има някаква врътка...а и по цял свят е така - инстинктът на хората е много силен, защото са лъгани винаги от тези горе и техния слугинаж.

Този защо сте го пуснали тука, каква му е заслугата за културата или изкуството?

Един експерт политолог, колега и приятел на лидерите на think tanks Иван Кръстев и Огнян Минчев, разказва: Позицията, която Иван Кръстев заема като експерт към президента Желев през 1991–1995 г., отчасти се дължи на Андрей Луканов, който познава бащата на Иван. Пак чрез Луканов, Луджев и Желев той става лидер на българския клон на фондация „Науман“, което му отваря вратите впоследствие да създаде своя think tank ЦЛС. [...] Отново по инициатива на Андрей Луканов, Огнян Минчев и Снежана Ботушарова са привикани на среща в ресторант „Яйцето“, където са приканени да станат експерти на СДС.

за да ни дразни. Така разбират "работата" си много хора. Дано да контролират ефекта...

Еванчо, има ли партийна кауза на която не си клекнал?

Интересно, Кръстев ще си тури ли ваксина, а семейството му...

иВан кРъстев и дойче веле - очаквано миризлива комбинация.

"Аз не виждам нищо ненормално в това авиокомпаниите да въведат например правилото, че на борда се допускат само ваксинирани хора - защото така се предпазват всички пътници." Я прочети нещо и след това пиши или се изказвай - дори ваксиниран ти пак може носиш вируса и да го разпространяваш.

Рекордно ниска смъртност в България за 2020г. в сравнение с последните 5г. по данни на НСИ.

Сороски храненик!

Не харесвам ненормалната "нова нормалност". Едно десетилетие, и личността на хората ще се промени, но не към добро. Мрачни социопати, физически неактивни, потенциални престъпници. Това виждам аз.

За шашкане на дебилите.

Нова "нормалност".

ако някой не знае кой е Иван Кръстев? той е най-големия агент на Сорос за България и е начело на най-голямата пропагандна организация на ЦРУ NED(NATIONAL ENDOWMENT FOR DEMOCRACY), която стои зад почти всички големи протести и преврати, вкл. Арабската пролет, Украйна Венецуела, Хонг Конг и т.н.

Пълен боклук.

Опасен отпадък.

я па тоя, и той имал мнение. какъв КАПАЦИТЕТ

150+

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Пък този нищоправец, подлога на мамона, бил казал в интервю за немската гьобелсова радиоточка дойчезеле, цитирам дословно: "Аз не виждам нищо ненормално в това авиокомпаниите да въведат правилото на борда се допускат само ваксинирани хора – защото така се предпазват всички пътници." Разбирате ли за какво иде реч? Не за здрави хора, с открицателен ковид-тест, а за ВАКСИНИРАНИ... Ваксината започва лека полека да си пробива път през такива платени мекерета като единствена и окончателна ауденция на индивида... Ай да ви са честити новите европейски ценности!

Освен това е от тинк-танга създал чумата за България - ПП ГРОБ! Дет се казва, ей тоя е един от бащите на бою толупа като политически шмекер и шайкаджия.

Кариерното развитие на всеки ГРЕБарий: роден и закърмен от потомствени БКП номенлатури преминавава през всички секти - от ДКМС, БКП, БСП, СДС, НДСВ, ГРЕБ след 1989 - играе заклет Аникомунист!

Ама теб комунстическата пандемиая таа маркирала от къ си са родил такива кат този са най- големите мърши на България тоа само бой и ейване в урановите мини.Децата на най-върлите комунисти сега са соросойди.

Да си известен като либерал - демократ и да нямаш нищо против да се ограничи пътуването на не ваксинирани , това не го разбирам. Г-н Кръстев май така разбира либерализма.

Таа комунистическа мърша на един пряк диспут че му разкажа фамилията,прости бгеецо такива като този тъ праат на евроабдаль

Либерал- фашист е тоя. Щом му е изгодно е либерал, щом не е е фашага. Стига да има кинти да граби.

Известен е и с доста честите си срещи с Навални...

Иван Кръстев и демокрация?! Оксиморон. - едно от децата на ЦК на БКП; - един организаторите на войната в Украйна (участник в прословутата закуска на Сорос в Киев в края на февруари 2014 г.); - един от идеолозите форматирали "прехода" у нас от комунизъм към демокраДция, а не към демокрация; ... и още, и още, и още стотици подобни неща. А от интервюто му се вижда, че не е мръднал на йота от комунистическата си същност и просто е заменил някои термини от комунистическата идеология с други. Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия.

Тоя дръвник или е тъп или платен. Естествено и двете заедно. Пандемията която се дължи на вируса изработен в лабораториите финансирани от фа щ, е само повод а не причина за провеждане на диктатурата на капиталистическия либерален елит. Кво не е така? Баш си е

Да го запознаем с братя Бобокови , специалисти по опасни отпадъци.

Вие сигурен ли сте, че ваксинираните НЕ заразяват??? Щото май "учените" твърдят, че няма гаранция! И са си пак толкова ЗАРАЗНИ КОЛКОТО И НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

Същинското начало на 21 век си е когато си е. Останалото е интелигентничене.

Календар