Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Иван Кръстев: "Пандемията маркира същинското начало на 21 век"

ПАНДЕМИЯ НА ФОКУС

Иван Кръстев: "Пандемията маркира същинското начало на 21 век"

Още дълго ще трябва да живеем с новата нормалност, причинена от Ковид-19. Тя няма така бързо да изчезне, казва в интервю за Дойче Веле политологът Иван Кръстев. С него разговаря Аделхайд Файлке.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Налице е чистосърдечно признание от не0либерален дегенерат за провала на мародерстванието ни от тоталитарния не0либераленглобализъм чрез мека сила. Тоест огромната скъпо платена машина за измами се проваля. От всевъзможни тинк-танкисти , като българанА Кръстев, през политически шарлатани и лакеи до конвенционалните фейк масмедии и фабриките за илюзии като Холивуд и ТВ каналите. Разбира се , глобалната спецоперация има и доста успехи в актива си: - продължаваща дивва концентрация на средствата за производство и реални активи в ръцете на 1 Промил: - огромни тълпи от подплашени човечета, извадени от човеците и прибавени към зомбитата, които не смеят да вземат самостоятелно решение и са биороботи - социални експерименти като вкарване на стотици милиони едновременно в затворнически режим; - чудовищен медико-социален експеримент , като доброзорната ваксинация - водеща до цифрово маркиране на гоим, вместо класическите робски печати; създаване на огромна база данни с биометрични данни; стерилизране; всевъзможни други странични (д)ефекти - поне 20 признати дори от съдените многократно за измами Пфайзер :) - концепцията за големия рестарт на Шваб от Швабия и много други И все пак - провалът е налице. Преобладаващата част от Хомо Сапиенс продължава да е адекватна и да прави разлика между фейк заявленията на Дълбоката държава и обслужващите я местни "елити" с реалните заплахи и увреждания причянвани от спецоперация Коронавирус и свързани други агресиввни домогвания. Войната срещу Човечеството е с нерешен край! Имаме всички шансове да вземем връх над "елита" и Елохим ! За дегенерати като Кръстев това е лична катастрофа :)

Иван Крастев от Виена-Soros беше Допреди това от "Ню Йорк таймс", има "нещо" общо с теориите на заговора, но не си приписва заслуги за растящото сега недоверие към политици и "интелигенти"

Същинското начало на 21 век си е когато си е. Останалото е интелигентничене.

Вие сигурен ли сте, че ваксинираните НЕ заразяват??? Щото май "учените" твърдят, че няма гаранция! И са си пак толкова ЗАРАЗНИ КОЛКОТО И НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

Тоя дръвник или е тъп или платен. Естествено и двете заедно. Пандемията която се дължи на вируса изработен в лабораториите финансирани от фа щ, е само повод а не причина за провеждане на диктатурата на капиталистическия либерален елит. Кво не е така? Баш си е

Иван Кръстев и демокрация?! Оксиморон. - едно от децата на ЦК на БКП; - един организаторите на войната в Украйна (участник в прословутата закуска на Сорос в Киев в края на февруари 2014 г.); - един от идеолозите форматирали "прехода" у нас от комунизъм към демокраДция, а не към демокрация; ... и още, и още, и още стотици подобни неща. А от интервюто му се вижда, че не е мръднал на йота от комунистическата си същност и просто е заменил някои термини от комунистическата идеология с други. Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия.

Известен е и с доста честите си срещи с Навални...

Либерал- фашист е тоя. Щом му е изгодно е либерал, щом не е е фашага. Стига да има кинти да граби.

Таа комунистическа мърша на един пряк диспут че му разкажа фамилията,прости бгеецо такива като този тъ праат на евроабдаль

Да си известен като либерал - демократ и да нямаш нищо против да се ограничи пътуването на не ваксинирани , това не го разбирам. Г-н Кръстев май така разбира либерализма.

Ама теб комунстическата пандемиая таа маркирала от къ си са родил такива кат този са най- големите мърши на България тоа само бой и ейване в урановите мини.Децата на най-върлите комунисти сега са соросойди.

Кариерното развитие на всеки ГРЕБарий: роден и закърмен от потомствени БКП номенлатури преминавава през всички секти - от ДКМС, БКП, БСП, СДС, НДСВ, ГРЕБ след 1989 - играе заклет Аникомунист!

Пък този нищоправец, подлога на мамона, бил казал в интервю за немската гьобелсова радиоточка дойчезеле, цитирам дословно: "Аз не виждам нищо ненормално в това авиокомпаниите да въведат правилото на борда се допускат само ваксинирани хора – защото така се предпазват всички пътници." Разбирате ли за какво иде реч? Не за здрави хора, с открицателен ковид-тест, а за ВАКСИНИРАНИ... Ваксината започва лека полека да си пробива път през такива платени мекерета като единствена и окончателна ауденция на индивида... Ай да ви са честити новите европейски ценности!

я па тоя, и той имал мнение. какъв КАПАЦИТЕТ

Пълен боклук.

Опасен отпадък.

Да го запознаем с братя Бобокови , специалисти по опасни отпадъци.

ако някой не знае кой е Иван Кръстев? той е най-големия агент на Сорос за България и е начело на най-голямата пропагандна организация на ЦРУ NED(NATIONAL ENDOWMENT FOR DEMOCRACY), която стои зад почти всички големи протести и преврати, вкл. Арабската пролет, Украйна Венецуела, Хонг Конг и т.н.

150+

Освен това е от тинк-танга създал чумата за България - ПП ГРОБ! Дет се казва, ей тоя е един от бащите на бою толупа като политически шмекер и шайкаджия.

Не харесвам ненормалната "нова нормалност". Едно десетилетие, и личността на хората ще се промени, но не към добро. Мрачни социопати, физически неактивни, потенциални престъпници. Това виждам аз.

Нова "нормалност".

Сороски храненик!

Рекордно ниска смъртност в България за 2020г. в сравнение с последните 5г. по данни на НСИ.

"Аз не виждам нищо ненормално в това авиокомпаниите да въведат например правилото, че на борда се допускат само ваксинирани хора - защото така се предпазват всички пътници." Я прочети нещо и след това пиши или се изказвай - дори ваксиниран ти пак може носиш вируса и да го разпространяваш.

иВан кРъстев и дойче веле - очаквано миризлива комбинация.

Интересно, Кръстев ще си тури ли ваксина, а семейството му...

Еванчо, има ли партийна кауза на която не си клекнал?

за да ни дразни. Така разбират "работата" си много хора. Дано да контролират ефекта...

Един експерт политолог, колега и приятел на лидерите на think tanks Иван Кръстев и Огнян Минчев, разказва: Позицията, която Иван Кръстев заема като експерт към президента Желев през 1991–1995 г., отчасти се дължи на Андрей Луканов, който познава бащата на Иван. Пак чрез Луканов, Луджев и Желев той става лидер на българския клон на фондация „Науман“, което му отваря вратите впоследствие да създаде своя think tank ЦЛС. [...] Отново по инициатива на Андрей Луканов, Огнян Минчев и Снежана Ботушарова са привикани на среща в ресторант „Яйцето“, където са приканени да станат експерти на СДС.

Този защо сте го пуснали тука, каква му е заслугата за културата или изкуството?

Доверието към политиците, учените и медиите изчезна яко дим, защото всички те даваха и дават противоположни и глупаво аргументирани послания, за които наш Андрешко много добре усеща, че има някаква врътка...а и по цял свят е така - инстинктът на хората е много силен, защото са лъгани винаги от тези горе и техния слугинаж.

Вместо да дава акъл /съмнителен / по-добре да разкаже за миналото, за тати и борбата с комунизма !!!

Едно много голямо НИЩО!

Да ти имам логиката бе Кръстев, ами нали като е забранено да се пътува естествено няма да има никакви хора по гарите. Това не е война, правилно Кръстев, това си е чисто диктатура от модерен вид. Ама затова не ти плащат да пишеш.

Този палячо още ли практикува в цирка? Докога неуспели комсомолци ще ни обясняват как работи света?

неуспял комсомолец? - оксиморон

Има една хубава книга Експертите на прехода от Достена Лаверн /има я в мрежата/ за това как се е пръкнал наш Иванчо и такива като него.

"Кой е Иван Кръстев? Достъп до мрежите: пътят на Иван Кръстев Както вече отбелязах в предишните глави, Иван Кръстев произлиза от семейство на издигнал се от провинцията елит, който през комунистическата епоха успява да стигне до високоотговорни идеологически постове в БКП"

Кръстев е верен слуга на тези които създадоха пандемията.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Големи глупости Кръстев, излагаш се, а ми беше симпатичен.

Тоя гьотверен е бръкнал толкова навътре с език в задника на Големия Брат, че по-скоро брътвежите му имат обратен ефект...

а се правеше на умен. Но вече не е модерно - трябва да си прост.

Сега слушаме за 22 век - ?!?!

Колко пари е платил умника за тази дьлга-предьлга похвалба ?

Тъпотия след тъпотия...измислена “пандемия” за простолюдието, от сърце!

Глупав военен!

защо властите дават различни сигнали.

За шашкане на дебилите.

но шашнатите дебили безопасни ли са?

Колко проницателно ! Никога не бих се сетил сам, че пандемията е най-значимото събитие за 2020 !

Dir, закъснявате с помиите от Дойче Зеле. Това беше публикувано още вчера от други соросоидно-либерастки сайтчета

Календар