Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

LOVE B:EAT FEST: фестивал с любов и за любов

ВХОД СВОБОДЕН

LOVE B:EAT FEST: фестивал с любов и за любов

Дебютното издание на фестивала за музика, градска култура и улична храна акостира за първа година в зоната зад стадион „Юнак“ в Борисовата градина за три фестивални дни от 3-ти до 5-ти септември

С наближаването на есента фестивалният живот в София традиционно се раздвижва, а на хоризонта в началото на септември се задава и първото издание на фестивала LOVE B:EAT FEST, посветен на любовта към музиката, градската култура, уличната храна и живота. И на всички, които ги обичат.

LOVE B:EAT FEST е най-новото попълнение във фестивалния календар на столицата. Дебютното издание на фестивала за музика, градска култура и улична храна акостира за първа година в зоната зад стадион "Юнак" в Борисовата градина за три фестивални дни.

Датите са 3-ти, 4-ти и 5-ти септември, а входът е свободен.

Във времена, в които все повече се нуждаем от положителни мисли и емоции, срещи и музика на живо, LOVE B:EAT FEST обещава още една глътка свежест, която сме готови да приемем, въпреки силното фестивално лято. Идеята на организаторите е да създадат събитие, което да приобщава и да се превърне в ежегоден фестивал с разнообразна програма, в която всеки да намира по нещо за себе си.

Още

"Театър на чудесата" идва с черни дупки, безсмъртни хора и праисторически зверове

"Театър на чудесата" идва с черни дупки, безсмъртни хора и праисторически зверове

Затова и за първото издание на LOVE B:EAT FEST освен умело подбрани български творци, автори и дизайнери, които ще представят работите си пред градската публика в творчески базар, организаторите са прибавили креативна работилница на българската художничка Карина Узунова, пърформанси от артистите на академията Нов цирк, развлекателни игри за деца с фокус върху "Игрите на 90-те" - формат, възраждащ любими игри от детството и предлагащ забавление за малки и големи извън мрежата, както и детски работилници и спортно-развлекателни активности за деца, организирани от Anika Events.

Това е част от програмата, с което се повдига завесата на най-новия градски фестивал на открито. Към това събитието обещава още графити уъркшоп с едни от майсторите на графити у нас - Емануил Сергиев-Kainone и колектива OSM Clan. Няма да липсва и разнообразна улична храна, гарантирана от кулинарните номади, позиционирани в пространството на B:EAT, както и плажен бар с летни коктейли за всички, които жадуват за още малко лято.

Още

Есенният салон на изкуствата Пловдив 2021 с атрактивни събития и любими артисти

Есенният салон на изкуствата Пловдив 2021 с атрактивни събития и любими артисти

И в трите дни ще звучи качествена музикална селекция от някои от по-интересните и актуални имена на независимата музикална сцена, сред които Ивайло Минчев-Funktool, Алекс Стоянов, Keynote, Keenan Blokboy, DJ Brigx и Eo Eintu, който пък гостува от Франция и др. Те ще отведат публиката на необикновено пътуване през разнообразни стилове и усещания - от органичен синт фънк, спейс диско, мелодичен дръм енд бейс, хипер поп, тропическо буги до ранен хаус и електроника - умело съчетаните музикални стилове на LOVE B:EAT FEST ще създадат атмосфера, обединяваща усещането за уют и парти в едно.

LOVE B:EAT FEST се настанява на 3-ти, 4-ти и 5-ти септември в пространството зад стадион "Юнак" и кани всички да отпразнуват това, което е вечно и няма да ни раздели - любовта. Входът и за трите фестивални дни е свободен. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Подробности за фестивала и случващото се под неговата шапка можете да следите във Фейсбук.

Още

Синелибри 2021 почита Данте под мотото "Божествена комедия"

Синелибри 2021 почита Данте под мотото "Божествена комедия"

Още

Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану отново са в продажба

Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану отново са в продажба

Още

Фестивалът за улични изкуства 6Fest гостува в Троян с двудневна програма

Фестивалът за улични изкуства 6Fest гостува в Троян с двудневна програма

Още

"Жените наистина плачат" с премиера в България на 25-ия София Филм Фест

"Жените наистина плачат" с премиера в България на 25-ия София Филм Фест

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Балетът на Държавна опера-Стара Загора със световна премиера на 17 август

"Одон", "Лейди Джейн" и "Танците на Саломе" на сцената на Старозагорската опера

Виктория Бешлийска и Мария Донева са сред менторите в предстоящото ОНЛАЙН издание на Академия за писатели "Заешка Дупка"

За последните 7 години, Академията роди десетки поети и писатели, чиито книги пожънаха и продължават да жънат голям успех

40 филмови звезди по повод 40-то юбилейно издание на фестивала "Златна роза" Варна

Фестивалът тази година ще предложи силна селекция от пълнометражно и късометражно кино на български творци и копродукции с българско участие

"Космическата Валя Балканска" по случай 80-годишния юбилей на певицата гостува във Варна на 28 август

Гайдарят Петър Янев, ансамбъл "Родопа", гайдарски ансамбъл "Еподай" и Деси Добрева стъпват на сцената заедно с изключителната Валя Балканска

Софи и Стоян Мартинови представят своята "Нежна серенада"

Концертът за флейта и пиано ще се състои на 15 август.2022 г. от 19:00 ч. в къщата на София

Билетите за спектаклите на Държавна опера - Стара Загора на брега на язовир Копринка са в продажба

Дългоочакваните празнични дни, посветени на мистичната древнотракийска култура тази година ще се проведат от 26 август до 4 септември