Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Спечели двойна покана за събитие от фестивала "Театър на чудесата"

ИГРАЙ С IMPRESSIO

Спечели двойна покана за събитие от фестивала "Театър на чудесата"

Второто издание на европейския мултижанров фестивал ще се проведе в София от 27 до 30 октомври, в Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала"

На 27.10.2022 от 18:30 в зала 2 на "Топлоцентрала" можете да гледате Improbotics - импровизирано театрално шоу, изпълнено с технологии и съдържащо научен експеримент на живо, базиран на теста на Тюринг (Снимка: Peter Theunissen)

След успешния си дебют в България през есента на 2021, международният мултижанров фестивал "Театър на чудесата" (Theatre of Wonder) се завръща в София за своето второ издание, което включва нови локации, още по-богато съдържание и именити международни гости.

Заедно с организаторите даваме възможност на един от вас да спечели двойна покана за събитие по негов избор от богатата програма на фестивала, която можете да видите - ТУК

Какво трябва направиш, за да участваш?

Играйте тук: Добре дошли в официалната инстаграм страница на Impressio!

Играта ще бъде активна от днес 20 октомври до 25 октомври на обяд, когато победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде показан тук и в сторито на @impressio.

Още

Летим в космоса, пренасяме се в бъдещето и миналото и търсим смисъла на живота с "Театър на чудесата"

Летим в космоса, пренасяме се в бъдещето и миналото и търсим смисъла на живота с "Театър на чудесата"

От произхода на живота до смисъла на любовта; от страшни отрови до по-страшни медийни манипулации; от картите на земната повърхност до историята на звездите. Светът около нас е пълен с чудеса. Чудесата на науката намират своето място в изкуството - а в танца между тях се ражда "Театър на чудесата".

"Театър на чудесата" 2022, организиран от "Арте Урбана Колектив", в партньорство с RATIO, е част от европейска мрежа от фестивали посветени на сътрудничеството между хора на изкуството и науката.

Фестивалът ще се проведе в София от 27 до 30 октомври, с основна локация Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала".

Българската публика ще получи уникалната възможност да изследва произхода на живота, да се пренесе в бъдещето и се запознае с най-новите постижения на медицината, да изследва свойствата на най-силните отрови, познати на човечеството, да поеме на едно вълнуващо пътешествие в космоса, да се върне и назад към миналото до момента на появата на първите географски карти.

Още

Изкуствен интелект, медийни манипулации и нови локации на фестивала "Театър на чудесата" 2022

Изкуствен интелект, медийни манипулации и нови локации на фестивала "Театър на чудесата" 2022

А един късметлия ще получи уникалната възможност да се включи в артистичен експеримент с нотка на медийна манипулация за първи път в България!

Всичко това плюс среща с изкуствен интелект, който пристига в България специално за събитието, възможност за добиване на опит в писане на креативен сторителинг и шанс да поразсъждават над вечната тема за любовта очаква всички родни зрители, които вече нямат търпение да преживеят "Театър на чудесата" 2022.

В програмата на "Театър на чудесата" 2022 традиционно са включени сценични продукции в интригуващи научни направления, които ще запалят въображението ви и ще ви вдъхновят.

Билети за фестивала може да откриете на цени: Пълен фестивален пропуск - 79 лв; Единичен билет - 15 лв; Дневен билет (за 29 и 30 октомври) - 29 лв. Билетите могат да бъдат закупени онлайн на адрес: https://arteurbanacollectif.com/. Както и на касите на "Топлоцентрала".

Присъединете се и се запознайте с пълната програма на "Театър на чудесата" - София 2022 на:
https://arteurbanacollectif.com/

Официално Фейсбук събитие: ТУК

Още

Димитър Узунов за "Театър на чудесата": Следвайте любопитството и страстта си и вижте къде ще ви отведат

"Театърът на чудесата" - едно приключение в тайните на креативността

Още

Изявени творци и именити учени от най-интересните сфери на науката се включат в "Театър на чудесата"

Изявени творци и именити учени от най-интересните сфери на науката се включат в "Театър на чудесата"

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

''Малкото съкровище'' на френската аристокрация

Проверете знанията си за Анри дьо Тулуз-Лотрек

Спечели двойна покана за специалната премиерна прожекция на "Ф1.618" на Тео Ушев

На 24 ноември в The Mall от 19:00 ч. ще се състои официалната премиера на филма със снимки на червения килим и с участието на целия екип

Познавате ли бащата на модерната скулптура?

Проверете знанията си за легендарния творец и човек от народа - Огюст Роден

Спечели двойна покана за най-успешната класическа кросоувър група IL DIVO

В София очакваме знаменитите музиканти на 22 октомври в зала 1 на НДК

Какво (не) знаете за българския Майстор на Майсторите?

"Ако има Рай на земята, то е Кюстендилският край със сърце Шишковци, което е така подредено със своите овощни градини и лозя", казва Владимир Димитров-Майстора, назовавайки себе си скромно "рисувач"