Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Когато храната се превърне в изкуство

Когато храната се превърне в изкуство

Художникът Адам Хилман искрено се забавлява и преинтерпретира цветовете и текстурите

Храната никога не е била толкова привлекателна за нашите очи...

Още

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Художникът Адам Хилман искрено се забавлява и преинтерпретира цветовете и текстурите на храната, за да представи невероятни и уникални произведения на изкуството.

Той работи с обикновени закуски, аранжира плодове и зеленчуци, бонбони..., но можем да открием и някои класически картини, пресъздадени "кулинарно".

Посетете неговия акаунт в Instagram.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

Каква е любимата храна на световните лидери

Каква е любимата храна на световните лидери

Още

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

Още

Снимайте се в... кафето си!

Снимайте се в... кафето си!

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Коментирай 1

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица