Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Когато храната се превърне в изкуство

Когато храната се превърне в изкуство

Художникът Адам Хилман искрено се забавлява и преинтерпретира цветовете и текстурите

Храната никога не е била толкова привлекателна за нашите очи...

Още

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Оригинални торти, които приличат повече на скулптури

Художникът Адам Хилман искрено се забавлява и преинтерпретира цветовете и текстурите на храната, за да представи невероятни и уникални произведения на изкуството.

Той работи с обикновени закуски, аранжира плодове и зеленчуци, бонбони..., но можем да открием и някои класически картини, пресъздадени "кулинарно".

Посетете неговия акаунт в Instagram.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

Каква е любимата храна на световните лидери

Каква е любимата храна на световните лидери

Още

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

Още

Снимайте се в... кафето си!

Снимайте се в... кафето си!

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Коментирай 1

Календар

Препоръчваме ви

Забавни творби от храна от Бен Челуш

Дизайнерът първо визуализира във въображението си своите идеи

Изящни торти, вдъхновени от изкуството, изглеждат като в музей

Ще разпознаете ли от кои произведения са вдъхновени сладкишите на Мадина Яворская и Рустам Кунгуров?

Срутиха 200-килограмово шоколадово копие на Берлинската стена

Прекрасно е да споделя преживяването от "вкуса, ценностите и частица от вятъра на свободата", коментира майсторът-сладкар Патрик Роже

Датски фотограф показва как готвят истинските перфекционисти

Микел Юл Хвилшой направи композиции от продукти за класически скандинавски ястия

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

В свободното си време стилистката създава малки герои с различни лица и физически черти

Рекорд за най-висок шоколадов фонтан в Австрия

Невъобразимите 12,27 метра биват потвърдени от "Рекордите на Гинес"