Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Как храната оживява в ръцете на Шарлот Лав

В свободното си време стилистката създава малки герои с различни лица и физически черти

Шарлот Лав (Charlotte Love) е фото стилист, който живее в Лондон. Учила е визуална комуникация и илюстрация в Института за изкуства в Борнмут. Завършва преди 11 години и оттогава е на свободна практика.

Още

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

Котки - толкова сладки, че ти идва да ги изядеш

В свободното си време Шарлот създава от храна малки герои с различни лица и физически черти, след това ги фотографира и публикува в акаунта си в Instagram. Използва моделирани от глина очи и уста.

Френски тост, яйца, банан, праз или пудинг ... Всички минават през ръцете на художника...

"Работя с чувство за хумор и крайният резултат обикновено е прост, но смел. Създавам всички свои образи за забавление", казва тя.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

Посланието в храната

Посланието в храната

Още

Няколко забавни начина да украсите храната на децата си

Няколко забавни начина да украсите храната на децата си

Още

Каква е любимата храна на световните лидери

Каква е любимата храна на световните лидери

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица