Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Подалият оставка зам. министър на културата арх. Кадинов: С миши стъпки не може да се работи

КУЛТУРНА ПОЛИТИКА

Подалият оставка зам. министър на културата арх. Кадинов: С миши стъпки не може да се работи

"Културата изисква един висок цивилизационен стандарт, който е и професионален, и поведенчески, и етичен" казва той пред БТА по повод последните видео изяви на министъра на културата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Лошо ми е.

Пише се "зам.-министър"...

до наско: от магданоза е! с миши стъпки, я. мишките не се движат в мамутски тръс, да речем. всеки, с каквото му е дадено.

Добре де, това "момче" министърче кой го избра? Що за излагация. Да не е синът на Някого? Взел да си прави клипчета сякаш си търси приятелка.

назначено е отрочето на "демокрацията. едно време щеше да е синът на полка, днес е самоизбиръщият си пола на педофилията. липса на кадри, а още повече на умова, се казва това. отдавна го предвиждахме ама кой да чете и слуша. като само се трият мнеията на нормалните.

След като зам,-министърът на култърата е архитект, защо не изпроектира една КАТЕРУШКА в кабинета на министъра, който освен да се плези да може да се катери и като МАЙМУНА на работното си място ???

Ми нямал оникаква друга кандидатура за това "постно" министерство и Кирцата какво да прави взел това пичлеме!!!

много добра идея. трябва още и пясъчник, кофички, гребълце и лопатка. ах остави се с труда..., трябва плантацийка с канабис и някоя лелка да я полива и наглася осветлението за разтежа на планктнона на новия байдъновски ред на дебилите и инфантилите. дето са техни и медиите, но и технологичните гиганти. такива новини измислят, че всеки запъртък може да им завиди заради рождението.

някаква аграрно-изглеждаща шефка на ИТН днес нарекла пппппппп (коалиционните им партньори в ОПГ)-"мишоцииии!" миши стъпки в работата на правителството. но крадат и плюскат като оханени плъхове! фискалният резерв вече е на минимума , а са теглени огромни заеми! нищо, де, нали си ги "избрахме". поне муню, мустафа и черепа са доволни...

Кадинов е на всяка манджа мерудия и приятел на всякаква власт. Да каже за какво и как стана професор, може би за великия проект за разрушаването на култовата и любима на столичани "Фея", която и до сега е нещастна картинка и нелегален паркинг.

Бойко отдавна не е проектант нико архитект, а нещастно плямпало.

Това хлапе явно е почнало да спира на боклука парите. Мършите като една скочиха. Не е случайно.

ИТН са троянския кон на ГЕРБ. Има ли изненадани?

Календар