Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Министерството на културата: Застрашени сме да загубим почти 80 милиона лева

ДИАЛОЗИ

Министерството на културата: Застрашени сме да загубим почти 80 милиона лева

„Камъчето, което може да обърне колата” се оказа НФК, който е без шеф

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Минетков,ти още ли си министър,бе ?

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Болук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

Важните структури не остават без ръководство за миг. Дори и при смърт на ръководителя трябва да се знае кой ще го замести. Приели оставката на шефа, а после тръгнали да правят заседания да назначават някой за нов шеф! А бе професор си бе, Минеков! Как се приема оставка бе човек, без да имаш някой готов за неговата длъжност и със същото гласуване буквално да се назначи новия!

Хем да чегъртаме, хем стпуктурите да имат шефове? Това го няма никъде!

Другарю Минеков, аз не губя нищо, ти губиш. Каква лапачка щеше да стане, а!

Парите бягат от комунизма, това не е клише, това е резултат на некомпетентност, безстопанстреност и т.н. ! Кога са разбрали, че тази структура задължително трябва да има шеф? Защо е приета оставката му, без веднага да бъде заменен с друг? Оставката е приета точно по времето на управлението на Минеков! Той носи лична отговорност за приемането й!

Заради тебе мутро противна и повече можем да загубим.Ти си срам за българската култура!

PEYTSCH

Чегъркайте още...Простаци...

При комундетата винаги няма пари.

PEYTSCH

Вижте му позата...Цял месец, дори два е мЪнистер...И ПрУфесор...Позьор. Отровител и кофчег-носител...

Имам усещането за слаба компетентност и безстопанственост.

Кой ми сра в гащите ? Хахахаха... айде ходи носи кофчега, че комай само за това те бива

Календар