Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Елица Георгиева: В тихото местенце на спомените, режимът в Беларус и сюрреализмът

КИНО И ЛИТЕРАТУРА

Елица Георгиева: В тихото местенце на спомените, режимът в Беларус и сюрреализмът

Филмът "Нашето тихо местенце" ни води из приключението на езика, реалността и приключенските мистерии

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Таз пък и Той, Сър!

Поредната, която се е нагърбила с тежката задача да ни отвори очите за "тоталитарния" режим в Беларус. И многократно се връщала хахахаха

Заминавай за Минск и не се връщай. България е в ЕС, какво правите тук? Отивай си при комунизма там ще се чусвсвате прекрасно.

С удоволствие бих заживяла на чисто, спокойно и подредено място, с ясно установен ред и сред образовани, усмихнати, бели, руси и синеоки, красиви славяни. Омръзнаха ми мулти-културалните кочини с опасна измет, в които дори местната полиция не смее да влезе. Все пак съм европейка и искам да живея в цивилизовано и образовано общество, сред себеподобни, а не сред примати и изнасилвачи. Не всеки го влекат извращенията на либералната диктатура...

Елица, прекрасна и талантлива си гордеем се с теб и че има такива българи!!!!

Само дето не разбрахме с какво е талантлива ? Отишла с партньорката си в родината й Беларус...Верно, много талант се иска затова.

Отвратителни коментари на злобни комплексирани мърши. Разберете че на никой не му пука за мнението ви и това момиче е много по-умно, образовано и възпитано от вас. Не сте постигнали нищо в скапания ви живот освен да пречите на другите и да злорадствате. Пак ще кажа вие сте мърши!

Ванче, по-спокойно ! Това същество хич не е ясно дали е "момиче" и може да се засегне от твоята обида...

Същество си ти даже не сте хора. Под въпрос е дали ома нещо човешко у вас. Спокойно щв ми вика хаха вижте колко сте жалки и прости.

Само по физиономията й ти става ясно, че е активна ЛГБТ активистка...и с комсомолски плам ще "демократизира" "тоталитарния режим" в Беларус. Ще громи нормалното и ще го прави "новото нормално".

На тия недоклатените със замрежено-неясен мироглед и възприятия по правило им трябва един як и дълъг. Тогава всичко си ляга на мястото и искат още. Но тежко томува, който се е прежалил... То с перманентно недоклатено живот ли е?

Тая що не си седи в мулти култи кочината Франция, устремена в бъдещето, пълна с араби и африкански примати, които периодично ги колят, ами тръгнала да се връща назад във времето... Многократно се връщала в Минск да снима и все й се стрували снимките "мъгляви"... Щото на тях всичко е различно: чистота, подредено, цветенца, има ред, усмихнати, бели, руси и синеоки хора... Няма опасни арабски банди по улиците им да ги колят... Колко скучно, направо "тоталитарен режим". Не е като либерастката диктатура, която все повече мяза и на фашизъм, но овцете като тая джендърка упорито я наричат "демокрация"...Докога ли ?

Който има носталгия по бай ви Тошо - да отиде до Беларус и ще се излекува.

Айде, айде... Имам познати оттам, има клипове, до които всеки има достъп, преди време бях чела, че най уреденото село в Европа или света, се намираше в Беларус.... От какво да се излекуваме ? От реда ? От чистотата и подредеността ? От усмихнатите бели, руси и синеоки хора по улиците? Ай, сиктир ! Ти иди в аракския клозет Париж или Марсилия и още в първите часове там ще ти "излекуват" мерака и бляна по прекрасния ви либерален мулти култи западен свят, където и да те наръгат, и да те изнасилят, трябва да си мълчиш, за да не си расист, ксенофоб и бла бла бла либерастки извращения. Който харесва старата Европа, би му харесало в Беларус, Полша, Унгария... Преситихме се от осрани мулти култи кочини с изнасилвачи и касапи...

Носталгията ни по бай Тошо е свързана с липсата на много неща, които все още може да се открият в бели държави като Беларус. И все по-отчайващо липсват в джендърския либерален Запад с все по-уродливо лице. Назад към нормалното, с други думи. А не напред към новото нормално, което е в същност ненормално и извратено. И става все по-натрапчиво.

Не разбрах каква е тая и защо ни пробутвате все недое..ни джендърки с неясен мироглед?

Друго си е всичко да е ясно. По-здрави: Мата Хари

Представителка на новото нормално.

Може ли неука маймуна като теб “Сульо” да разбере нещо, което не се яде или пие? То до толкова ви стига първобитния мозък. Въпросът е кой ви даде достъп до интернет да серете лайната си.

Календар