Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Елица Георгиева: В тихото местенце на спомените, режимът в Беларус и сюрреализмът

КИНО И ЛИТЕРАТУРА

Елица Георгиева: В тихото местенце на спомените, режимът в Беларус и сюрреализмът

Филмът "Нашето тихо местенце" ни води из приключението на езика, реалността и приключенските мистерии

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не разбрах каква е тая и защо ни пробутвате все недое..ни джендърки с неясен мироглед?

Който има носталгия по бай ви Тошо - да отиде до Беларус и ще се излекува.

Тая що не си седи в мулти култи кочината Франция, устремена в бъдещето, пълна с араби и африкански примати, които периодично ги колят, ами тръгнала да се връща назад във времето... Многократно се връщала в Минск да снима и все й се стрували снимките "мъгляви"... Щото на тях всичко е различно: чистота, подредено, цветенца, има ред, усмихнати, бели, руси и синеоки хора... Няма опасни арабски банди по улиците им да ги колят... Колко скучно, направо "тоталитарен режим". Не е като либерастката диктатура, която все повече мяза и на фашизъм, но овцете като тая джендърка упорито я наричат "демокрация"...Докога ли ?

Друго си е всичко да е ясно. По-здрави: Мата Хари

На тия недоклатените със замрежено-неясен мироглед и възприятия по правило им трябва един як и дълъг. Тогава всичко си ляга на мястото и искат още. Но тежко томува, който се е прежалил... То с перманентно недоклатено живот ли е?

Айде, айде... Имам познати оттам, има клипове, до които всеки има достъп, преди време бях чела, че най уреденото село в Европа или света, се намираше в Беларус.... От какво да се излекуваме ? От реда ? От чистотата и подредеността ? От усмихнатите бели, руси и синеоки хора по улиците? Ай, сиктир ! Ти иди в аракския клозет Париж или Марсилия и още в първите часове там ще ти "излекуват" мерака и бляна по прекрасния ви либерален мулти култи западен свят, където и да те наръгат, и да те изнасилят, трябва да си мълчиш, за да не си расист, ксенофоб и бла бла бла либерастки извращения. Който харесва старата Европа, би му харесало в Беларус, Полша, Унгария... Преситихме се от осрани мулти култи кочини с изнасилвачи и касапи...

Само по физиономията й ти става ясно, че е активна ЛГБТ активистка...и с комсомолски плам ще "демократизира" "тоталитарния режим" в Беларус. Ще громи нормалното и ще го прави "новото нормално".

Представителка на новото нормално.

Отвратителни коментари на злобни комплексирани мърши. Разберете че на никой не му пука за мнението ви и това момиче е много по-умно, образовано и възпитано от вас. Не сте постигнали нищо в скапания ви живот освен да пречите на другите и да злорадствате. Пак ще кажа вие сте мърши!

Носталгията ни по бай Тошо е свързана с липсата на много неща, които все още може да се открият в бели държави като Беларус. И все по-отчайващо липсват в джендърския либерален Запад с все по-уродливо лице. Назад към нормалното, с други думи. А не напред към новото нормално, което е в същност ненормално и извратено. И става все по-натрапчиво.

Ванче, по-спокойно ! Това същество хич не е ясно дали е "момиче" и може да се засегне от твоята обида...

Само след теб, злобна сороска мастийо....

Същество си ти даже не сте хора. Под въпрос е дали ома нещо човешко у вас. Спокойно щв ми вика хаха вижте колко сте жалки и прости.

Дано пожеланието ти те застигне скоро като бумеранг и те отърве от мъките ти на злобен помияр.

Може ли неука маймуна като теб “Сульо” да разбере нещо, което не се яде или пие? То до толкова ви стига първобитния мозък. Въпросът е кой ви даде достъп до интернет да серете лайната си.

ЛГБТ в действие.

Елица, прекрасна и талантлива си гордеем се с теб и че има такива българи!!!!

Поредната, която се е нагърбила с тежката задача да ни отвори очите за "тоталитарния" режим в Беларус. И многократно се връщала хахахаха

Само дето не разбрахме с какво е талантлива ? Отишла с партньорката си в родината й Беларус...Верно, много талант се иска затова.

Заминавай за Минск и не се връщай. България е в ЕС, какво правите тук? Отивай си при комунизма там ще се чусвсвате прекрасно.

С удоволствие бих заживяла на чисто, спокойно и подредено място, с ясно установен ред и сред образовани, усмихнати, бели, руси и синеоки, красиви славяни. Омръзнаха ми мулти-културалните кочини с опасна измет, в които дори местната полиция не смее да влезе. Все пак съм европейка и искам да живея в цивилизовано и образовано общество, сред себеподобни, а не сред примати и изнасилвачи. Не всеки го влекат извращенията на либералната диктатура...

Таз пък и Той, Сър!

Календар