Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Акад. Людмил Стайков посвети премиерата на "Ханът и империята" на юбилея на БАН

БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ

Акад. Людмил Стайков посвети премиерата на "Ханът и империята" на юбилея на БАН

Творбата е дигитално реставрирана версия на трилогията "Хан Аспарух"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Недей да се ежиш. В тези времена ако седнеш на маса с 5 човека, 6 от тях са доносници. Кой знае и ти какъв би бил тогава. При мен от 2 дядовци, и 2ма вуйчовци, 3-ма бяха вид доносници за да живеят децата им добре и само 1 от тях отказа като му предложиха, което му уби кариерата. Малко преди да почине 2008г, вече съжеляваше че е бил толкова найвен и че не се е съгласил. Има си начини да те мислят за доносник па ти да не клеветиш другите. Толкова много хора са били, че днешно време НЯМА политик който да не е бил на работа при някоя от службите.

сега ако някой може да обясни - как една орда от 10-15 000 души (мъже, жени, деца, старци) успява да разгроми Източната римска империя. не мога и да разбера - докога измеслени цоц-академици ще ни промиват мозъците, че сме татари, тюрки, иранци и т.н. няма ли някой с топки да каже ясно, че българите сме наследници на най-старото европейско население - траките

но той е част от пропагандата на руския вариант на историята ни, т.е. е лъжа. Новото заглавие "Ханът и империята" е поредната лъжа. Владетелската титла на нашите древни царе е била КАНАСЮВИГИ и никой до този момент не е доказал, че тя по някакъв начин е свързана, камо ли пък, че е същата, като монголската. Империя България никога не е била. Не съществуват такива доказателства. Това, с което са били най-впечатляващи нашите предци, е устройството на държавата им, а не с битките. Те са били наистина вещи във военното изкуство, но това, което трябва да пише във всеки български учебник по история, е че първо са предлагали и търсели мир.

Ами, върни се в първите класове и гледай филма. Никой не твърди, че България е била империя. С хора като теб е трудно да се коментира, защото простотията и акълът нямат диалог.

доли медия захлеби като дублираше с по 1 човек пиратските филми...

бъдете така на ниво, както искате да Ви възприемаме, та да го сторим! Първо, не се обръщайте към мен на "ти", защото никак не е сигурно, че се познаваме. Второ, никой не Ви задължава да спорите с мен (не да коментирате с мен), още повече, щом сте благоволили така да ме обиждате. Спорът Ви е труден преди всичко, защото не сте научили българския на необходимото ниво, а и защото нямате доводи, а не защото аз Ви преча по какъвто и да било начин. Всеки може да прецени по коментарите ни кой колко струва. И как "акълът няма диалог"!?!?!?!?

Траките? Що не на египтяните? Има погребения в ембрионална поза на негроиди. Супер! Връщаме родината с 7000 години назад!

Аудио Долитантите посегнаха и към киното ХАХАХА. Кой им се върза и им разреши да се учат на Хан Аспарух? Ако това, което са пуснали, като снимки са реставрираните изображения то знанията им не са по-големи от тези на излязъл от двуседмичен курс за Фотошоп. Работата намерисва на шуробаджанащина и далавера ама зверска....

Само Господ Бог знае самата Истина за нашето Минало !! Та Ние дори не знаем с точност дали в 681 година ни е създадена Нашата Държава. Има и по-ранни данни. Гледал съм филма още в Премиерата му през Ония години - гледката бе потресаваща !! Няма такива истински, масови сцени, американците не могат да се похвалят с такива масови сцени на живо и с техните филми "Троянската война", с "Гладиаторът", със "Спартак" и други, където компютрите си казаха думата в масовките !! За мен Ние няма да имаме вече такъв филм, заслужава си да бъде излъчван отново и отново - ТОЙ Е ГОРДОСТ ЗА БЪЛГАРСКАТА ФИЛМОТЕКА !!

Това за траките в ю-туб ли го видяхте или когато разбрахте, че земята е плоска?! Може и да сме наследници на траките, но не забравайте все пак, че те са населявали територирията тук векове преди да се заселят следващите народи - идващи първо от Северозапад (славени), а след това от Североизток (бугари). А иначе ако се върнем назад във времето то тук и динозаври е имало, но не вярвам да сме потомци на велосирапторите.

Глупости,филма е много лошо реставриран,любителски. Но понеже публиката там е със средна възраст 80 г. недовиждат и не са видяли че не става и са окепазили филма.

А знаеш ли защо е бил, е и ще бъде най-голямата масовка във филмите, приятелю ?! Защо бяхме мобилизирани Бог знае колко войскови поделения през 80-та, за да изиграем тази многобройна масовка !!! Та 100 000 човека са една армия човече, но парите за снаряжение и дезигировка на всеки беше внушителна сума... Да това беше голяма продукция откъм ползване на статисти - 100 000 човека днес няма да плати нито един американски продуцент на който и да е филм !!! Компютрите днес си вършат работата добре в ръцете на своите магьосници в Холивуд и за много, много по-малко пари...

Честито Лдмиле, ние хората си знаем:)

вземи го направи ти перфектен и го покажи тогава

Kalin

Смешно то и американския беше голо вода а това ще е нещо подобно

Календар