Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Умна Black Friday инвестиция в аудиокниги

Умна Black Friday инвестиция в аудиокниги

Съдържание на: Storytel

В навечерието на Черния петък светът отново е завладян от шопинг мания. Наред с големите "удари", които можем да реализираме, след еуфорията в нас се появяват и някои контролни въпроси: Имам ли наистина нужда от това или онова? Можех ли наистина да си го позволя? Ще нося ли тази рокля? Колко пъти ще обуя тези обувки? И достатъчно голям ли е гардеробът ми за всичко това?

Затова тази година ви предлагаме алтернативен вариант за умна, дългосрочна инвестиция на Черния петък. Той идва от водещата платформа за аудио и е-книги Storytel. До 30 ноември можете да активирате абонамент с 50% отстъпка за първите три месеца, който можете да прекратите по всяко време. Това означава, че срещу инвестиция от 6,50 лева на месец получавате неограничен достъп до "библиотеката" на Storytel с 500 000 заглавия, над 5000 от тях на български език. Включително можете да слушате книги в офлайн режим, където и да сте.

Ето и нашите 9 причини да се възползвате от тази възможност:

  1. Ако времето не ви стига за всичко, аудиокнигите дават прекрасна възможност да комбинираме слушането с други занимания - шофиране, разходка, спорт, домакински задължения. Само си представете колко книги можете да чуете, докато пътувате до офиса или училище за една година! И колко по-приятно може да бъде чистенето и готвенето.
  2. Можете да споделяте преживяването с близките си - да слушате и обсъждате с децата си в колата, да прекарате различно свободното време по празниците у дома или по време на разходка.
  3. Намирате нов съюзник в привличането на децата към литературата. Според актуални изследвания слушането на аудиокниги е още една врата за насърчаване на четенето сред подрастващите. Дори можете да "вербувате" тийнейджъра със слушалките за каузата.
  4. Ако четете много, абонаментът за платформата може да олекоти и бюджета ви.
  5. Можете да опитвате смело без обвързване. Невинаги сме сигурни дали някоя книга ще ни хареса и затова можем да се разколебаем да си я купим или да останем неудовлетворени. В Storytel можете да дадете шанс на всяко заглавие без ангажимент. А след това да добавите тези от тях, които наистина харесате, в библиотеката вкъщи.
  6. Да усетите нова, различна емоция от литературата. Оставете гласовете на някои от най-обичаните български актьори да ви пренесат в други светове и ще разберете какво точно имаме предвид. Аудиокнигите могат да бъдат истинско преживяване и награда за душата.
  7. Когато пътувате, наблизо или надалеч, в метрото или на ваканция, няма нужда да носите книгите с вас и да внимавате да не ги забравите някъде.
  8. Можете да експериментирате с разнообразно съдържание и да откривате нови територии - да се запознавате с нови, актуални автори, да откривате различни жанрове, да наваксвате с пропусната класика, да намирате мигновено решения и подходяща литература за казуси в работата или проекти в училище, а защо не е и готварски рецепти, да учите чужди езици, да тествате интересни хитови формати като аудиосериали или подкасти.
  9. Абонаментът може да се окаже и смислен и оригинален подарък за предстоящите празници.

Ако сме успели да привлечем вниманието ви, само ще добавим за десерт някои актуални заглавия в Storytel, с които можете да стартирате - култовата история на Паулу Коелю - Алхимикът, която излиза на 30 ноември в прочит на Владо Пенев, елегичния роман Норвежка гора, от Мураками, класиката на Джордж Оруел - 1984 с гласовете на Владимир Михайлов, Йоана Темелкова и Светломир Радев, подкаста на Мадлен Алгафари, от който можем да научим полезни неща за връзките и партньорството, а защо не и хитовия аудиосериал Мамник на Васил Попов.

Съдържание на: Storytel
Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Чешкият писател и преводач Мартин Данеш ще гостува с представяне на романа си "Прекършените думи"

Това ще се случи на 5 декември от 18..00 часа на ет.4 в НДК в рамките на Софийския международен панаир на книгата

"Слънчево изгригване" за любовта: Четеш и забравяш, че е Тя. Нагазваш в себе си

Стихотворенията на Павлина Михайлова са вдъхновени от срещи в непознати страни, преживявания в планината, както и от гмуркания в света на любовта, раздялата и отчаянието

Кино между страниците

Предлагаме ви 10 заглавия, които ще ви помогнат да разберете повече за историите, които стоят зад великото кино

Детският литературен фестивал стартира след седмица

Тематичен фокус този път са скандинавските страни, а мотото е "Създаваме истории. Създаваме история."

Почина писателят Джон Никълс

Авторът на "Войната в бобовите полета на Милагро" и "Стерилната кукувица" си отиде на 83-годишна възраст

"Направи си сам приказка" – обновено издание на любимата творческа игра

Творческата игра е вдъхновена от "Граматика на фантазията" от Джани Родари