Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Умна Black Friday инвестиция в аудиокниги

Умна Black Friday инвестиция в аудиокниги

Съдържание на: Storytel

В навечерието на Черния петък светът отново е завладян от шопинг мания. Наред с големите "удари", които можем да реализираме, след еуфорията в нас се появяват и някои контролни въпроси: Имам ли наистина нужда от това или онова? Можех ли наистина да си го позволя? Ще нося ли тази рокля? Колко пъти ще обуя тези обувки? И достатъчно голям ли е гардеробът ми за всичко това?

Затова тази година ви предлагаме алтернативен вариант за умна, дългосрочна инвестиция на Черния петък. Той идва от водещата платформа за аудио и е-книги Storytel. До 30 ноември можете да активирате абонамент с 50% отстъпка за първите три месеца, който можете да прекратите по всяко време. Това означава, че срещу инвестиция от 6,50 лева на месец получавате неограничен достъп до "библиотеката" на Storytel с 500 000 заглавия, над 5000 от тях на български език. Включително можете да слушате книги в офлайн режим, където и да сте.

Ето и нашите 9 причини да се възползвате от тази възможност:

  1. Ако времето не ви стига за всичко, аудиокнигите дават прекрасна възможност да комбинираме слушането с други занимания - шофиране, разходка, спорт, домакински задължения. Само си представете колко книги можете да чуете, докато пътувате до офиса или училище за една година! И колко по-приятно може да бъде чистенето и готвенето.
  2. Можете да споделяте преживяването с близките си - да слушате и обсъждате с децата си в колата, да прекарате различно свободното време по празниците у дома или по време на разходка.
  3. Намирате нов съюзник в привличането на децата към литературата. Според актуални изследвания слушането на аудиокниги е още една врата за насърчаване на четенето сред подрастващите. Дори можете да "вербувате" тийнейджъра със слушалките за каузата.
  4. Ако четете много, абонаментът за платформата може да олекоти и бюджета ви.
  5. Можете да опитвате смело без обвързване. Невинаги сме сигурни дали някоя книга ще ни хареса и затова можем да се разколебаем да си я купим или да останем неудовлетворени. В Storytel можете да дадете шанс на всяко заглавие без ангажимент. А след това да добавите тези от тях, които наистина харесате, в библиотеката вкъщи.
  6. Да усетите нова, различна емоция от литературата. Оставете гласовете на някои от най-обичаните български актьори да ви пренесат в други светове и ще разберете какво точно имаме предвид. Аудиокнигите могат да бъдат истинско преживяване и награда за душата.
  7. Когато пътувате, наблизо или надалеч, в метрото или на ваканция, няма нужда да носите книгите с вас и да внимавате да не ги забравите някъде.
  8. Можете да експериментирате с разнообразно съдържание и да откривате нови територии - да се запознавате с нови, актуални автори, да откривате различни жанрове, да наваксвате с пропусната класика, да намирате мигновено решения и подходяща литература за казуси в работата или проекти в училище, а защо не е и готварски рецепти, да учите чужди езици, да тествате интересни хитови формати като аудиосериали или подкасти.
  9. Абонаментът може да се окаже и смислен и оригинален подарък за предстоящите празници.

Ако сме успели да привлечем вниманието ви, само ще добавим за десерт някои актуални заглавия в Storytel, с които можете да стартирате - култовата история на Паулу Коелю - Алхимикът, която излиза на 30 ноември в прочит на Владо Пенев, елегичния роман Норвежка гора, от Мураками, класиката на Джордж Оруел - 1984 с гласовете на Владимир Михайлов, Йоана Темелкова и Светломир Радев, подкаста на Мадлен Алгафари, от който можем да научим полезни неща за връзките и партньорството, а защо не и хитовия аудиосериал Мамник на Васил Попов.

Съдържание на: Storytel
Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Почина писателят Джон Никълс

Авторът на "Войната в бобовите полета на Милагро" и "Стерилната кукувица" си отиде на 83-годишна възраст

"Направи си сам приказка" – обновено издание на любимата творческа игра

Творческата игра е вдъхновена от "Граматика на фантазията" от Джани Родари

В пещерата на познанието

Книгата "Езотерични школи и мистични учения" е едно изключително задълбочено произведение, което въвежда мисълта в нови полета – не просто мисловни, те са духовни, казва публицистът Петко Атанасов

Дача Мараини представя на живо в София "Скъпи Пиер Паоло" (откъс)

Книгата ще бъде представена лично от голямата италианска писателка Дача Мараини на 6 декември от 18:30 ч. в рамките на Софийския международен литературен фестивал

"Автентичен" е дума на 2023 година на речника "Мериъм-Уебстър"

"Автентична кухня", "автентичен глас", "автентична личност" - през годината търсенията са се увеличили, коментира редакторът Питър Соколовски в интервю пред АП

Финландската литературна сензация Мария Турчаниноф идва в България

Тя е една от най-четените и награждавани авторки на Финландия