Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

С артистичната двойка Пламен Костов и Петя Пеева в "Evdokia art glass"

УСЕЩАНЕ ЗА КРАСОТА И УЮТ

С артистичната двойка Пламен Костов и Петя Пеева в "Evdokia art glass"

Първата съвместна изложба в София на двамата талантливи български художници "Заедно" ще бъде открита на 10 ноември 2020 от 17 ч.

"Двойка коне", автор Пламен Костов (Снимка: Facebook страница)

Изложбата живопис на Пламен Костов и Петя Пеева - "ЗАЕДНО" можем да видим от 10 ноември 2020 до 21 ноември 2020 г. в Галерия "EVDOKIA ART GLASS" ул. "Раковски" 120", София.

Първата съвместна изложба в София на двамата талантливи български художници - Пламен Костов и Петя Пеева ще бъде открита на 10 ноември 2020 от 17 ч., в галерия "Evdokia art glass".

Една различна изобразителна постановка изпълнена с живот, в която разнообразието от цветовете и художествените идеи създават едно приятно усещане за красота и уют. Използваните от художниците техники - акварел, пастел и акрил, прави картините им топли, излъчващи спокойствие, привличащи погледа със своето естетичеко изпълнение, което обединява майсторството и на двамата художници. 

За Пламен Костов

Пламен Костов (Снимка: Facebook страница)

Пламен Костов е роден в Русия, но целият си съзнателен живот прекарва в България. Средното си образование завършва в Казанлък, специалност - живопис.

Още

Живописните "Писма от вчера" на Анета Яламова през целия октомври

Живописните "Писма от вчера" на Анета Яламова през целия октомври

Продължава към дебрите на живописта и във висшето си образoвание, където завършва Великотърновския университет, отново със специалност "Живопис". Интересува се и работи в сферата на дигиталните и визуални изкуства.

Пламен Костов има различни интереси в изкуството, той постоянно експериментира и дава винаги най-доброто от себе си. Рисува основно с акрил.Отличава се с прекрасните си картини на животни, в които превес имат конете и птиците.

За Петя Пеева

Петя Пеева (Снимка: Facebook страница)

Петя Пеева е млада художничка със самобитен талант. Тя е завършила "Живопис" магистър във Великотърновския университет. Петя е скромна като човек, но като творец се раздава докрай и това се вижда като резултат в нейните картини. Любителите на този тип художествено творчество многократно са се срещали с нейното изкуство в няколко изложби и есенни салони, организирани основно в Казанлък и Стара Загора.

Още

Художничка създава живописни платна върху стари книги

Художничка създава живописни платна върху стари книги

В картините й има финес и много чувство, което може да се разчете от пръв поглед. Художничката има получена награда за млад автор, но единственото нещо което иска е, хората да оценят труда и таланта й.

Петя Пеева обича да експериментира, като доста често смесва всякакви материали в нейните картини - акрил, акварел, пастели и други. В нейните картини могат да се видят най-различни образи, като стар катинар, стари порти, животни, пейзажи и други най различни. Акцентът в нейното творчество е върху детайла.

Още

Стъклени инсталации и живописни небеса в галерия "Арте"

Стъклени инсталации и живописни небеса в галерия "Арте"

Още

"РазЛичности" - отпечатъците на млади артисти в арт галерия - НДК

"РазЛичности" - отпечатъците на млади артисти в арт галерия - НДК

Още

Атанас Хранов показва "Другото време" в галерия "Аетерна"

Атанас Хранов показва "Другото време" в галерия "Аетерна"

Още

"Тръпковата галерия" през годините - 28 творби на именити автори

"Тръпковата галерия" през годините - 28 творби на именити автори

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Алцек Мишев - една легенда в Националната галерия

Голямото "завръщане" на художника в родината е организирано по повод неговата 80-годишнина

Кубински визуален артист бил принуден да намери убежище в Европа

Той бе обвинен в "подтикване към престъпна дейност" в социалните мрежи

No more great art от Rassim

Вернисажът е на 28 септември от 18:00 часа в галерия Васка Емануилова

"Ню ейдж Балкан" от художника Калас Либфрид в Гьоте-институт

Германският художник от български произход Калас Либфрид ще представи първата си самостоятелна изложба в България „Ню ейдж Балкан“

Кристо и Жан-Клод за начинаещи през октомври

В рамките на инициативата „Кристо и Жан-Клод: Срещи без раздяла" на Столична община Гьоте-институт и „Изкуство – дела и документи“ ще предложат разнообразна културно-образователна програма за различни поколения

"Живописни пътеписи" от Пламен Монев на големия му празник

60-годишният юбилей на художника ще бъде отбелязан с мащабно представяне в две локации - в Арт Галерия "Папийон" от 27 септември до 14 октомври и в залите на Градска Художествена Галерия "Борис Георгиев" - Варна от 5 до 25 октомври