Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

В навечерието на рождения си ден, Преслава Пейчева с ново парче

МУЗИКА И МОРЕ

В навечерието на рождения си ден, Преслава Пейчева с ново парче

Песента се казва "Така добре" и е в стил клубен поп-денс

Написана е преди пандемията, но претърпява някои промени преди изпълнителката да реши окончателно да я запише и да заснеме видеото към нея.

Преслава Пейчева търпеливо изчаква да премине ковид пандемията, за да може процесите на музикалната сцена у нас да се нормализират и да влязат отново в ритъм, за да реализира своя летен, клубен проект.

Текстът на "Така добре" е написан от самата нея. Автори на музиката са двамата с Ясен Велчев (АКАГА,ТЕ). А аранжиментът е дело на Ясен Велчев и Борислав Бояджиев - Борче.

Песента на Преслава Пейчева се казва "Така добре" и е в стил клубен поп-денс

"Много съм щастлива, че новата ми песен "Така добре" звучи и изглежда точно както исках и си представях.", споделя изпълнителката.

Концепцията на видеото също първоначално се заражда в главата на Преслава. "Представях си кадри на влюбената жена, в природата на по диви места и плажове, да има зеленина, море. Каквото е и парчето - лятно и ефирно. Радвам се, че открих точно този човек да го реализираме - Боян Карамфилов, който е режисьор на клипа. Запознах се с него покрай популярни музиканти приятели, с които той работи", разказва още Преслава Пейчева.

След първата среща с режисьора на клипа, се оказва, че с изпълнителката са от един и същи град, и че той също е бил музикант и певец. За работата си по видеото, Преслава споделя: "С Боян се работи лесно, защото колкото аз съм напрегната и притеснена в такива моменти, той е изключително спокоен каквото и да се случва на терен".

В навечерието на рождения си ден, Преслава Пейчева изненада своята публика с ново парче

Още

Култови джем сешъни на A to JazZ

Култови джем сешъни на A to JazZ

Снимките на видеото към "Така добре" се направени на Североизточното ни Черноморие. Най-голямото предизвикателство била прогнозата за времето и повтарящите се в последните седмици бури и дъждове. Но с малко повече късмет видеоклипа е реализиран по план като истински подарък за рождения ден на Преслава.

Въпреки дългото й отсъствие от публичната музикална сцена, Преслава Пейчева има създадени достатъчно нови песни за цял, нов албум, чиято подготовка е дълъг и бавен процес, тъй като изпълнителката е в ролята и на продуцент на албума си. Отделно певицата участва като автор на песни и в албума на нашумелия Славин Славчев, който излезе тази година.

Преди това пък Преслава се впуска и в един по-различен проект: Получава покана да стане водещ на кулинарно предаване в телевизия за здравословен начин на живот, което се оказва приятно предизвикателство към нея самата.

Още

Пълната програма на Sofia Live Festival

Пълната програма на Sofia Live Festival

Още

Рут Колева: София има належаща нужда от развитие на културен туризъм

Рут Колева: София има належаща нужда от развитие на културен туризъм

Още

Иван Лечев: Rock is not dead!

Иван Лечев: Rock is not dead!

Още

Вижте новото видео на обещаващата инди поп-рок банда hug or handshake

Вижте новото видео на обещаващата инди поп-рок банда hug or handshake

 

Коментирай 1

1/1

Още ВИДЕО

Отиде си художничката Ивана Енева - първата жена професор по керамика в България

"За мен керамиката е начин на живот, а Академията - моята съдба", казваше именитият ни творец

"Световен театър в София" представя "Тартюф, лицемерът" на "Комеди франсез"

"Световен театър в София" представя "Тартюф, лицемерът" на "Комеди франсез". В три поредни вечери - 16, 17 и 18 юни, във Френския институт ще бъде излъчен запис от представлението на един от най-прочутите театри

"Рицари на справедливостта" с изключителния Мадс Микелсен от 17 юни в кината на 19 града в България

Лентата на Андерс Томас Йенсен е определен от киноспециалисти в цял свят като един от най-добрите датски филми на 2021 година

"Атлантида" по Хофман - невъзможният персонаж

На Ернст Теодор Амадеус Хофман е посветен премиерният спектакъл "Атлантида". Първите представления са на 16 и 17 юни в Swimming Pool

Спечели двойна покана за филма "Рицари на справедливостта" с Мадс Микелсен

Филмът на датския режисьор и носител на "Оскар" Андерс Томас Йенсен тръгва по кината на 17 юни

Фолклор в класически аранжимент - Зорница Иларионова и Стойчо Стоянов представят "Йовано, Йованке"

Чуйте необикновената, стилна и въздействаща продукция на една от емблематичните народни песни "Йовано, Йованке" в акустично класическо звучене

Виж всички

Календар