Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Игра на Impressio: Спечели покани за концерта "Милена Акустик" за пръв път на живо

ЗА РОК ФЕНОВЕТЕ

Игра на Impressio: Спечели покани за концерта "Милена Акустик" за пръв път на живо

Тази седмица нашата игра е свързана с Рок дамата на България, която ще представи новия си албум на 25 септември в Joy Station

Милена Славова (Снимка: BulFoto)

Сезонът на хубавата музика официално е открит! По този повод даваме възможност на трима от вас да получат по една двойна покана за предстощия акустичен концерт на Милена Славова на 25 септември в Joy Station от 21.00 часа.

Играйте тук: Добре дошли в официалната инстаграм страница на Impressio!

Играта на Impressio приключи!

След тегленето 3-мата печеливши, които ще получат по една двойна покана за концерта са: 

@thatkidaleto, @kymco874, @kremena.st.dimova

Играта бе активна от 20 (понеделник) до 23 (четвъртък) септември включително в инстаграм профила ни @impressio.bg

Благодарим на всички, които се включиха!

25 септември ще бъде празник за феновете на Милена Славова - рок дамата на България избра Joy Station, за да представи за пръв път на живо новия си албум "Милена акустик".

Проектът е финализиран по време на пандемията, излезе в началото на лятото и включва 10 знакови парчета в аранжимент, който ще остави душите на публиката като разграден двор.

"Искам да жегна хората. Дали ще ги зарадвам, или ще ги натъжа с музиката си - важното е тя да въздейства, а не да минава като бял шум.", споделя жената с бензин в кръвта и с непримиримост в гласа.

"Акустичния репертоар е опасна територия, защото за да се получи, песента трябва да има зарибяваща мелодия и смислен текст. Това за мен е най-важното като творец. Можеш ли да я запееш без никакъв инструмент, започне ли да те буди по някакъв начин текста, значи съм успяла. Иначе с компютърни програми можеш да създадеш чудеса без душа и стерилни еднодневки.", категорична е Милена.

Купи билет

На сцената тя ще бъде подкрепена от вярната си банда в състав Явор Деспотов (китара), Станислав Георгиев (бас), Добромир Вълков (барабани). В селекцията на "Милена акустик" попадат песни, които са свирени на живо акустично и през годините са доказали действието си на антидепресант и вдъхновител в едно. "Истина" е направена само с пиано.

"Неам нерви" е в леко джаз вариант, а "Месо" звучи в друго темпо, вкарана е гъдулка. Хората се кефят на този нов прочит. Сарказмът и честността ги докосват.", казва певицата. В диска влизат още класики като "Ад", "Защо" и "няколко моторджийски химна".

Купи билет

Билети за събитието вече се продават на касите на ФАНТАСТИКО, в мрежите на Eventim, URBO, Ticketportal и на място в Joy Station.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Игра на Impressio: Какво означава терминът "фолктроника"?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с дългоочаквания и изключително любопитен като звучене албум на колаборативната формация TRIGAIDA - ELATE, който ще бъде представен на живо на 12 юни в Парк Военна Академия от 19.30 часа

Игра на Impressio: За колко дни Джузепе Верди написва музиката на операта "Трубадур"?

Тази седмица нашата игра е свързана с операта "Трубадур", която ви очаква на 6, 7 и 8 март, от 19 часа в Софийската опера и балет

Игра на Impressio: На пазарния площад на кой град е първата среща на пирата Конрад с любимата му в балета "Корсар" от Адам?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с балетния спектакъл "Корсар", който можете да видите на 20 и 22 февруари от 19.00 часа на сцената на Софийската опера и балет

Игра на Impressio: Коя е песента на Рут Колева, в чийто клип участват актрисите Цветана Манева и Анастасия Лютова?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с певицата Рут Колева, която подготвя представянето на своя пети албум, чието име все още е тайна, а големият концерт ще бъде в Зала България на 15 февруари

Игра на Impressio: През коя година виртуозният Питър Бенс пуска сензационната си видео интерпретация на "Bad" на Майкъл Джексън?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с феноменалния пианист Питър Бенс, който идва с два концерта в България - на 13 ноември в София, а на 15 ноември за първи път и във Варна

Игра на Impressio: Koй е първият диригент, с когото Сара Чанг свири в България?

Виртуозната цигуларка пристига в София за концерта си на 10 ноември в зала "България"