Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Голям концерт-спектакъл "Песен за Коко" в памет на Крикор Азарян

ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ТВОРЦИ

Голям концерт-спектакъл "Песен за Коко" в памет на Крикор Азарян

Събитието е на 14 март от 19 часа в Театър "Азарян"

Крикор Азарян (Снимка: BulFoto)

Концерт-спектакъл "Песен за Коко", посветен на проф. Крикор Азарян, ще събере негови почитатели, колеги и приятели в "Театър Азарян" на 14 март от 19 часа.

Светлата памет на обичания артист ще бъде почетена от актьори и музиканти, студенти, колеги и приятели на Професора, съобщиха от Съюза на артистите в България (САБ).

Театър "Азарян"

Още

Гледайте легендарната постановка на Крикор Азарян - "Три сестри" на Чехов (ВИДЕО)

Гледайте легендарната постановка на Крикор Азарян - "Три сестри" на Чехов (ВИДЕО)

В "Песен за Коко" на сцената ще пеят заедно Камен Донев, Стефан Вълдобрев, Христо Мутафчиев, Славин Славчев, Людмила Сланева, Вежен Велчовски, Александра Василева, Свилен Ноев, Ерсин Мустафов и др., за да изразят своята признателност към делото и живота на Професора.

Събитието се осъществява с подкрепата на Съюза на артистите в България в партньорство с Фондация "Проф. Крикор Азарян" по повод 100-годишнината на организацията.

"Песен за Коко" е и част от програмата на XVII-тото издание на Софийския театрален салон, който е част от Календара на културните събития на Столичната община, както и от Националния културен календар.

Концерт-спектакълът и Софийският театрален салон са осъществени с подкрепата на лично дарение от проф. дтн. инж. Цоло Вутов и благотворителната програма "Българските добродетели" на Група ГЕОТЕХМИН. Основни партньори са също Първа инвестиционна банка, Филип Морис - България, NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Крикор Азарян (Снимка: BulFoto)

Събитията се провеждат и с подкрепата на Минерална вода H2O, NOUHAU Saloon, Hill Clinic, Атера Дизайн, Vivacom Art Hall Oborishte 5, АКТ Унима - България, Театър Азарян, Столичен куклен театър, Народен театър "Иван Вазов", Общински културен институт Дом на културата "Красно село", Издателство "Колибри", MSM.bg, MDL.

Медийни партньори са БТА, БНТ, БГ Радио, АртАкция, ВЪПРЕКИ.com, Impressio, Dir.bg, списание КуклАрт, "От града", artSofia.

Още

Тeатър Азарян - сцена на изложбата "Театърът - това съм аз"

Тeатър Азарян - сцена на изложбата "Театърът - това съм аз"

Още

Специално представление за рождения ден на незабравимия Крикор Азарян

Специално представление за рождения ден на незабравимия Крикор Азарян

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Сатирата отбеляза 100 години Радой Ралин със спектакъла "Една красива грешка"

Един от акцентите на вечерта бе прожекция на документалния филм на Илко Дундаков "Радой Ралин и времето" (2004) за големия сатирик и дисидент

5 велики превъплъщения на Марчело Мастрояни

„Ако те нарекат латино любовник, значи си в истинска беда. Жените винаги очакват изпълнение като за "Оскар" в леглото" казва той

Радой Ралин ще "оживее" в Сатирата, за да каже нещата, който са важни за него

В емблемтичния театър отбелязват 100-годишнината на Радой Ралин със спектакъла "Една красива грешка‘‘

Документална изложба "Стоянка Мутафова - влюбена в театъра душа" - пред Народния театър

Събитието е с начало 25 март 2022 г. Експозицията е посветена на 100-годишнината от рождението на незабравимата актриса, съобщиха от Съюза на артистите в България (САБ)

Полският творец Лех Майевски получи Специалната награда на София филм фест

Полският поет, медиен артист, писател, филмов, театрален и оперен режисьор, композитор, художник и продуцент Лех Майевски представи най-новия си филм "Бриджит Бардо завинаги" пред публиката на София филм фест снощи

Аристотел: Нещастието сплотява хората

Бащата на науките и основоположник на западната философия, не бил лесен характер