Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Забавни творби от храна от Бен Челуш

ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ХРАНА

Забавни творби от храна от Бен Челуш

Дизайнерът първо визуализира във въображението си своите идеи

Бен Челуш е 3D-художник и графичен дизайнер ... който обича храната!

Още

Посланието в храната

Посланието в храната

Той създава произведения от цветни и забавни храни.

"Обичам да експериментирам с различни стилове и техники, за да създам нещо, което не съществува в реалния живот. - казва той.(

"Когато имам идея на ум, се опитвам да визуализирам как бих могъл да създам на практика творбата си", добавя авторът.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

Когато храната се превърне в изкуство

Когато храната се превърне в изкуство

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Още

Каква е любимата храна на световните лидери

Каква е любимата храна на световните лидери

Още

Няколко забавни начина да украсите храната на децата си

Няколко забавни начина да украсите храната на децата си

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица