Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Шеф Бен Чърчил - илюзионистът в кухнята

ВКУСНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ

Шеф Бен Чърчил - илюзионистът в кухнята

От шоколадови винтове до картофи с бисквитки, този готвач никога не спира да изненадва.

Още Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

Шеф Бен Чърчил е изтънчен специалист в илюзиите.

Той представя храна, която прилича на обикновени предмети за бита, често предизвикващи всичко друго, но не и апетит.

Още "Живи" и невероятно красиви вегански торти

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

Уникалните десерти на Бен са заблудили много хора, на които обикновено и през ум не би им минало, да хапнат пепелник, сурови гъби или изсипана пръст от саксия.

От шоколадови винтове до картофи с бисквитки, този готвач никога не спира да изненадва.

Вижте невероятните му хрумвания.

Could you eat this one?? Lemon parfait, filled with lavender gel and a chamomile shortbread... the edible soap bar * * * * #cookniche #foodillusions #beautiful #pastry #foodstagram #pastrychef #foodporn #soignefood #mymuybuenochefs #goodfood #gourmetartistry #trick #gastroart #fourmagazine #artofplating #armyofchefs #theartofplating #thestaffcanteen #discoveringchefs #porcelaincanvas #photooftheday #foodstarz #food52 #foodartchefs #food #chefsplateform #illusion

Публикация, споделена от Ben Churchill (@chefbenchurchill) на

Валерия КАЛЧЕВА

Още Амезайку - древните японски животни от захар

Амезайку - древните японски животни от захар

Още Удивителните тиквени изчадия на Джон Нийл

Удивителните тиквени изчадия на Джон Нийл

Още Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Фантастични пейзажи, които могат да се хапнат

Още Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Коментирай0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица