Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Наздравица с магията на Ренесанса

КЛАСИКА В МОДЕРНОТО

Наздравица с магията на Ренесанса

Вижте как биха изглеждали съвременните коктейли през погледа на старите майстори

Още

Вижте блюда и угощения от световната литература

Вижте блюда и угощения от световната литература

Дизайнерското студио Bruton Stroube Studio от Сейнт Луис, щата Мисури, ни представя визуално зашеметяваща визия на съвременните коктейли, като ги запраща далеч назад във времето на Ренесанса.

Проектът е озаглавен "Класически коктейли" и включва изображения на напитки като "Блъди Мери", "Лайм Рики", "Сангрия", "Белини" и много други, които заслужават да бъдат окачени до бароковите шедьоври във всяка голяма национална галерия.

Нищо не ни остава освен да им се възхитим. Палци горе!

Bruton Stroube Studio: Instagram 

Още

Страстни портрети, вдъхновени от класическата живопис

Страстни портрети, вдъхновени от класическата живопис

Още

Аля Галиновская: Прашни снимки или ароматни картини?

Аля Галиновская: Прашни снимки или ароматни картини?

Още

Бирата, прокълната от сейлъмските вещици

Бирата, прокълната от сейлъмските вещици

Още

"Морски" съдове, но не за плаване

"Морски" съдове, но не за плаване

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица