Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

20 ресторанта, които като че ли искат да изгонят клиентите си

ВСИЧКО НАОПАКИ

20 ресторанта, които като че ли искат да изгонят клиентите си

В опита си да бъдат оригинални, собствениците стигат твърде далече

Още

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

"Живи" и невероятно красиви вегански торти

В стремежа си да бъдат оригинални и да срутят традициите, дори някои ресторанти отиват твърде далеч.

И за съжаление, в арт опитите си често стигат до смехотворни катастрофи. Собствениците като че са си поставили за задача да убият апетита на клиентите си.

Защото обикновените ястия губят всякакво значение, в името на ...изкуството.

Следобеден чай на шкафа.

Кейк в чаша.

Без думи.

Триумфът на оригиналността - яйце по шотландски.

Учудващо е как се "държи на краката си" подобна конструкция.

Поръчахме прясно изцеден портокалов сок.

Е, това вече е класика - английска закуска на лопата.

Риба и чипс на миниатюрно "виенско колело".

Салата "Цезар".

Вкусна балерина.

Дори не знаем какво е това.

Някъде тук трябва да има храна.

Порция за сам.

Нищо особено - просто лате в морков...

И ако първо искате да опитате картофите?

Стълби от сладкиши.

А това вече е опасно - сладкиши върху бодлива тел.

Без коментар.

Eто пример за това, как храната може да убие апетита. Завинаги.

Супа и сирене на грил върху нея.

Валерия КАЛЧЕВА

Още

500-килограмова скулптура от масло

500-килограмова скулптура от масло

Още

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Потресаващи картини от храна ни се разкриват само под определен ъгъл

Още

Изненадващи торти за рожден ден

Изненадващи торти за рожден ден

Още

Вижте блюда и угощения от световната литература

Вижте блюда и угощения от световната литература

Коментирай 3

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица