Иво Тодоров представя новата си книга „ТАРА & АЗ”

Иво Тодоров представя новата си книга „ТАРА & АЗ”

Анотация:

С любов към животните и живота

Иво Тодоров представя новата си книга "ТАРА & АЗ"

 

Само този, който е гледал или гледа вкъщи куче или котка, знае как животните стават част от семейството и грижата за тях ни променя, правейки ни по-отговорни и отдадени - и към тях, и към любимите ни хора.

Истории за много радостни моменти и пакости разказва в новата си книга "ТАРА & АЗ" журналистът и писател Иво Тодоров.

Романът, издание на "Лексикон", излезе само няколко дни преди вирусът да затвори целия свят. Затова авторът отложи представянето за по-добри времена. И това ще се случи на 7 юли от 18.30 ч. на откритата лятна сцена на театър "София".

За премиерата Иво Тодоров е поканил много свои приятели известни личности, замиващи се с изкуство, които имат домашни любимци.

"Казват, че кучето е сърце, обвито в козина. И когато в живота ти влезе едно малко паленце, готово да прави всякакви бели и лудории, за които не си и подозирал, в началото му се ядосваш. После - полагайки ден след ден грижи за отглеждането му, разбираш, че дори когато му се ядосваш, то е защото те е грижа за него. И един ден - най-неочаквано за тебе самия, си даваш сметка, че го обичаш", споделя авторът.

Тара е героиня на няколко видеоклипа и филми, които е снимал Иво Тодоров. Тя е нейни приятели - кучета от центъра на София, предимно прибрани от улицата или осиновени от приют, станаха част от няколко фотоизложби за комуникацията между хората и животните. Преди една година Тара отиде да тича по небесните поляни, малко преди авторът да завърши книгата си.

 

1/1

Иво Тодоров представя новата си книга „ТАРА & АЗ”