Иначе казано

Фотограф: Гергана Дамянова

Превод: Снежина Русинова-Здравкова

Режисьор: Владимир Петков

Сценография: Чайка Петрушева

Композитор: Михаил Шишков

Хореография: Мила Искренова

Фотограф: Гергана Дамянова

Участват: Георги Кадурин, Мариана Миланова, Светослав Добрев, Рая Пеева

Автор на пиесата е известният френски драматург Флориан Зелер, удостоен с множество престижни номинации и награди, включително за френските театрални награди "Молиер". Английският всекидневник The Guardian го определя като "най-вълнуващият драматург на нашето време".

Преводът на пиесата е на Снежина Русинова-Здравкова.Сценографията и костюмите са дело на проф. Чайка Петрушева, която ще преобрази сцената на Младежки театър "Николай Бинев" за първи път от 1994 г.!

Композитор е Михаил Шишков-син, а един от най-изявените български хореографи - Мила Искренова, също е част от постановъчния екип.

Фотограф: Гергана Дамянова

"Една вечер Даниел (Георги Кадурин) и съпругата му Изабел (Мариана Миланова) решават да поканят на гости своя приятел Патрик (Веселин Калановски), който от своя страна е решил да ги запознае с младата си приятелка Ема (Рая Пеева), заради която е напуснал бившата си съпруга. Но тази среща се превръща в ураган в главите на домакините, който нарушава удобното им равновесие. Свободни ли сме в изборите си, докъде можем да стигнем понесени на крилете на желанието и способни ли сме да преосмислим живота си са основните въпроси, които се задават в това представление ."

1/1