Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Златен век" за Васил Найденов, Александрина Пендачанска, Милена Моллова, Йордан Дафов, Минчо Минчев

ПОЧЕТНИ ОТЛИЧИЯ

"Златен век" за Васил Найденов, Александрина Пендачанска, Милена Моллова, Йордан Дафов, Минчо Минчев

Министерството на културата награждава 72 изявени дейци по случай 24 май

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Великата българска прима балерина ВЕРА КИРОВА родена 01.01. 1940, тази година е с юбилей. Символ на балетното изкуство, разпозната в цял свят, единствената българка златна лауреатка на Варненския конкурс. Носителка на награда "Анна Павлова" на Парижката академия на танца, награда присъждана много рядко на балерини със световна слава. Да срещате това име сред наградените? Позор за Министерството на културата, за ръководството на Софийската опера!

нЕкои от тези изявени личности имам нещастието да познавам. Повечето са известни в средите предимно с пробивното си арогантно нахалство. Няколкото заслужаващи от списъка (брoящи се на пръсти) би трябвало да се откажат, защото ги приравняват с останалата гнила паплач ( като една от ръководителките читалище НЯМАЩО НИКАКВА ДЕЙНОСТ, а с държавните субсидии въпросната плащаше образованието на щерка си в Япония. ЕТО ТОВА СА ЗАСЛУЖИЛИТЕ НИ ДЕЙЦИ!

Сигурно това, което пишете е вярно. А долоспоменатата лилия маравила специално получи същото отличие благодарение на много интимни контакти с Владо Пенев, който за малко бе министър на халтурата. Та за добре свършена духова работа й се даде отличие. Наистина малкото достойни за наградата би трябвало да

90% от тези смешници, изброенте от простака Радев и неговата изявена простакеса и бивша любовница деситу от село бълхарово са обикновени селяндури и мизерници, които нямат и капка достойнство или каквото да е, освен родова близост до простакесата деси и простака радев.

Как се храните с тази уста?

Беше комунизма !

НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ !

Тия наградки явно се дават на килограм на всякакви утрепки. С изключение не В.Найденов всички други са буквално никой с връзки в министерството. Учителките от НУКК?? Ми НУКК не е въобще престижно училище,а сбирщина на децата на бг мутро-елит на съвремието! Но след като са дали същото отличие на голата некадърна маха на бг театъра лилия маравиля вече нищо не може да ме учуди.

не е ли ... ?

ЗАЩО ИМА ДЪЛГИ НОКТИ НА РЪЦЕТЕ ?

Календар