Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Владимир Зарев: Народът ни, който устоя и оцеля в петвековното турско робство, е застрашен да изчезне сега при демокрацията

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Владимир Зарев: Народът ни, който устоя и оцеля в петвековното турско робство, е застрашен да изчезне сега при демокрацията

"Чудовищата" извън нас - в тридесетгодишния ни несвършващ и мъчителен преход мога да ги подредя по тяхната обществена значимост", каза в интервю за БТА писателят

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Излиза че българският народ е по пригоден за робство отколкото за демокрация

Изучен глупак. Сега не е демокрация, а посткомунизъм, в който червените дерибеи станаха демократи-олигарси. за 50 години червената чума направи толкова злини, колкото 500 години турците не можаха да направят

- Може ли един учен човек да е прост? - Може, то не му пречи!

на приказки - добре, а на дела????????

И колко е струвал един роб при турското робство? И какви са тия роби със собствена земя?

Истина е ! Топим се като пролетния сняг ! Ти да си жив и здрав и да ни радваш с нови книги , Бог да те благослови !

Виновни са Съдиите които Регистрираха партията ДПС. ДПС са турски башибозуци и измамници. Турските Шпиони и разни Предатели , еббали се с цигани и турци почнаха да обикалят България през 2001 г, да изнервят всички с аларми на коли и кучета, да следят Християните Българи, да ги разболяват и побъркват, и да се самоубиват. А през това време искат да строят Ислямски Джамии. За да я има България, трябва да махнем сегашните съдии и да забранят ДПС.

Както се казва в цялото интервю - при нас преходът е безконечен, с цел "демокрацията" никога да не дойде, а на нейно място да се възцари корумпирания олигархически режим. Но при положение, че интелигенцията прекланя глава пред Пожарникаря, за да получи "данайските дарове", не считам че някой от тази клика има право да плаче за съдбините на народа! Защото те са част от проблема, а не от решението!

Какво сме устояли?! Та масите са били тотално привикнали към новия режим. Практически, поради руските интереси да получат зона на влияние българският народ беше възкресен и самата държава беше изкуствено създадена от руснаците. Ние си имаме всички признаци на нова, млада държава, само македонците са по-"пресни" от нас. Колкото у гърците има древно гърци, толкова и у нас има от ония българи от преди 1300 години. Тъжно но факт, като се огледаш.

30 години ентелектуалната мощ на България не спря да квичи какво не бива не трябва не може, без да посочи какво може. И тоя пъпеш до обед хърка следобед пуфка а вечер кърка.

О, времена , о нрави. Новото време ражда нови взаймоотношения- Маркс, геният на хилядолетието. Нещо да кажеш? По-добре замълчи.

По - добре не може да бъде казано! "Ще започна с умишления срив на държавността, с разпадането и корумпирането имунната система на всяка държавност, на съдебната система и полицията. Във времето това доведе до масовата, всепроникваща, ненаказуема корупция, която ни превърна в най-бедната страна в Европейския съюз. По-сетне нахалното разграбване, пладнешката кражба на натрупаното с десетилетия народно богатство, безжалостното съсипване и похабяване на стотици модерни, перспективни предприятия и най-ужасното, обезсмислянето труда на няколко поколения българи."

като влезем в Еврозоната , резерва ни, който стриктно се брани от МВФ сигурно ще стане общ ?!?!?!

Нечистоплътно си изкарваш кинтите, байно! Пишеш сълзливи романчета, а с поклон приемаш награди от ръцете на престъпници! Виж се сам на снимките какъв лицемер си!

Ама иначе взима награди от същата тази власт...

Комунизма създаде едно поколение от некадърници, специалисти по всичко не можещи истински нищо. Сега децата им отидоха да мият чинии и оставиха децата си държавата да ги гледа, но държавата сме самите ние. И когато го разберем тогава ще спрем да плюем политиците , които са същите каквито народа си.

Комунизмът изгради съвременна и високоразвита България, но дойдоха олигофрените и всичко разрушиха! Ха сега думай за 30 години демокрация какво си построил! Нищо! Нула! Една голяма нула!

Имаш до някъде право! Комунизма съзаде такива като теб, които съсипахте и разграбихте това което Комунизма построи!

Календар