Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Усещане за НЕлюбов или "копнеж по смъртта" я завлече в отвъдното на 27

ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА НА МУЗИКАТА

Усещане за НЕлюбов или "копнеж по смъртта" я завлече в отвъдното на 27

Ейми Уайнхаус щеше да навърши 40

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Защо трябва да тъжим за някаква пропаднала наркоманка и алкохоличка.

редно е, защото и Бог тъжи за всички, пропиляли възможността да се обърнат и да се спасят, но и уважава свободния им избор!

Гледах, заради Мира Добрева, випбрадър и Ваня Костова, лека й пръст. Там за съжаление е другата крайност.

Не можете да очаквате от една жена кой знае какво. Жените са като уличните псета - готова е да си вдигне опашката на всеки, който иска и реши, само да каже, дори да го мрази. Скараш и се, удариш и шамар, а тя отива при друг, за да ти отмъсти. Това човек ли е?.. Не, разбира се, дори не е куче, защото те са верни поне към стопанина си. Те жените все са наранени, нещастни, в депресия, самотни и все мъжете им са виновни. Горките те, колко са слаби, крехки и душевно болни, а откъде им идва тази сила да се хвърлят по любовници? Кръшкали, не че толкоз нужда от секс имали, а заради депресията, разнообразие, убивало скуката. Горкички те, живи да ги оплачеш. Депресията и любовните мъки не се лекуват с хапчета, с наркотици, а с мотика. Дайте и мотика и я пратете в село, в градината, на вилата и ще видите, че всичките и бръмбари в главата ще изчезнат като с магическа пръчка.

Ей такива латентни педераси никога не мога да ги разбера. Плюят и мразят жените, вместо да се хванат с импотентните си другари по чашка и да си заживеят мирно и щастливо. А това, че някои хора живеят с толкова мъка в душите си, че се самоубиват с дрога, лишените от мозък няма как да разберат. При тях депресията не действа, защото не я насочват към себе си, а към хората около тях.

ЕДНО МОМЧЕ ЗА КОЕТО НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНИ ПОНЕЖЕ БЕШЕ НУКОЙ И КОЕТО ГО ПОЗНАВАХ, ГО НАМЕРИХА В ТОАЛЕТНАТА НА МАКДОНАЛДС-А НА 300 МЕТРА ОТ НАС .. ... КРИСТАЛ МЕТ НЕ ПРОЩАВА ... .... БЕШЕ ПО МАЛЪК ОТ НЕЯ И СЪС СЪЩАТА СТРУКТУРА - ДРОГАТА ИМ ИЗПИВА МОЗЪКА И ГИ ИЗСУШАВА .. СЛЕД ТОВА ПОЧВАТ ДА ИМАТ ЦИРЕИ ПО КРАЙНИЦИТЕ . ХИЧ НЕ Е ЛЕКА СМЪРТ

По-добре сам отколкото с неподходящата компания на мъжа дето искал да я трови понеже много я обичал. Явно баща й много й е липсвал, но си е тръгнал с няколко пагубни думи.

Татуирана пача, наркоманка!

Лесно е да съдиш, да храчиш гнус и да се въздигаш в собствените си очи. Такива дребни душици обикновено не са видели какво значи депресия и как се живее с нея. А има и по сложни и трудни, ужасни болести, неща за които се мълчи а болните са мачкани от слабоумни и които голямото им житейско постижение е, че са взели на Тато апартамента и са се размножили. Мълчете си хора, такива ги говорите и такива неща храчките по разни други болни и ги мачкате от своя пиедестал на малоумен съдник. Не знаете за какво говорите, не убивайте малкото сили в други хора. И Да Животът понякога е кошмар и не се вижда изход. Замълчете

Разбира се, че от депресията има изход, прекратява се употребата на опиати от какъвто и да е вид (жалко че не се стига до успех), вследствие разумът си връща управлението и продължава нататък с излизането. Толкова сме свикнали с употребата на опиатите като човешко решение за преодоляване на трудностите, че с безпринципното си отношение към жертвите им ставаме съучастници в убиването им, вместо да им помагаме да се обърнат към Живота за спасение.

Втори път днес ни пробутвате тоя пълен наркобоклук. Това ли ще е примерът за децата и внуците ни? Драйфа ми се от вашето "ново нормално"!

леко да не нацапаш и гащтитИ!

Календар