Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Световна премиера на Украинска рапсодия с Людмил Ангелов и Кристиан Александров

МУЗИКАЛНИ ПРАЗНИЦИ

Световна премиера на Украинска рапсодия с Людмил Ангелов и Кристиан Александров

"... Дълбоко съм убеден, че когато "пушките говорят, музите не само мълчат", а "крещят", защото само културата оправдава присъствието на човека като вид на нашата планета." - казва Александър Розенблат за своята творба, която ще прозвучи за първи път в зала "България"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Уважавам Ломброзо........теорията му съответно е приложима и за този ренегат.

купих си билет на първия ред

Когато почнеш да политизираш изкуството това показва, че няма какво друго вече да покажеш. Тоя диригента е измислена фигура, Марио е стойностен, но не знам защо се замесва в това, може би и той вече се изчерпа. Ако беше жив баща му нямаше да е много щастлив. Няма нищо лошо да свириш Украинска рапсодия, но не е нужно да го свързваш с пушки, война и т.н.

Да не би да бъркаш Марио Ангелов с Людмил Ангелов? И двамата са едни от най-добрите ни пианисти, но първият е джазмен. Иначе съм съгласен с теб за останалото и за напълно ненужното политизиране на изкуството.

И аз се обърках, джазменът беше Марио Станчев, а Марио Ангелов е друг класически пианист... Но така де, в статията става дума за Людмил Ангелов.

... Кристиан Александров, който развива кариерата си в Канада. Още един теогмушев дошъл да се прави на велик. Ами стой си там, бе кико. Вече си се отрекъл от България. Стой си там и не се връщай. Развивай си кариерата лижейки укрофашистки "ценности".

Да очакваме ли скоро и Иракска рапсодия, Сириска рапсодия или Либйска рапсодия.

Българските фашисти естествено подкрепят укрофашистите ?!

Календар