Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Нотр Дам - с градина на покрива за съзерцание и медитация

ВЪЗРАЖДАНЕ

Нотр Дам - с градина на покрива за съзерцание и медитация

Основната идея на проекта е "сграда, носеща положителна енергия, която повече произвежда, отколкото потребява".

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това е пълна излагация.... За какво въобще са дарени толкова много пари!? Направо още малко ще го направят мол или дискотечка. Цялата сграда ще си изгуби смисъла. Повечето хора ще ходят на онази пародия горе, а не на молитва. Ще стои много грозно, няма нищо общо с останалата част-готиката.

Спрете да промивате мозъци с ненужна информация!

Ще бъде красиво. Французите не са много религиозни.

Жалко. Беше уникален християнски храм и исторически паметник. Сега ще го направят просто още една стъклена абстрактна сграда дето ги има във всеки голям град. И естествено, ще бъде пълно с вякакви либерално-прогресивни гнусотии, нищо християнско няма да има.

От гледна точка на католицизма съзерцание да,но Медитация????????

Медитация е латинска, а не санскритска дума, и означава духовен размисъл, духовна концентрация, респ. съсредоточеност и концентрираност на мисълна свързани с духовното и Бога, и се среща в латинския превод на Библията - Vulgata, направен от св. Йероним. Напр. използвана е в Псалм 1:2, а също така, се среща и в писмените трудове на западните патристи и в схоластиката! Бъдете здрава, и Бог да Ви Благослови в Името на Исус Христос!

Нюейджърски джендъризми отсекъде. Щяли да медитират лигльовците. Тази еклектика от католицизъм, будизъм, астрология, веганство и либерализъм съвсем разказва играта на Европа. Направо да правят един Starbucks горе, където да пият лате с вкус на тиква и да товорят един Whole foods откъдето да купуват соево "мляко" и авокадо и това е.

Джуишки глупости! Ще окендзат християнския храм на вярата! Може да не съм католик, но християнските храмове не трябва да се пипат и префасонират!

Не бери грижа за Нотр Дам, остави това на Французите. Влез в нашата катедрала Св. Александър Невски и погледни нагоре как течове са повредили стенописите.

И минарета, да не забравите за да чуват правоверните по-добре

Календар