Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Народната признателност към Капитан Петко войвода, в камък, слово и песен

ПАМЕТ БЪЛГАРСКА

Народната признателност към Капитан Петко войвода, в камък, слово и песен

175 години от рождението на легендата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

в България все още се величаят бандитите на руска служба.

срамещ името на великия Спартак! Ботев и Левски не могат да стъпят на малкия пръст на Капитан Петко воевода. Ако имаше още 5 мъже като него в другите области, България щеше да се освободи сама без чужда намеса и много по рано!

Ибах маму, много паплач се е изходила под статията! Пфу, долни мекерета рязни!

Коментиращите...оплюващите и принизяващите - не ви ли е срам бе пасмина изедническа? Нямате ли достойство, нямате ли човещина?! Срам за вас!

Ако всички мислят еднакво никой не мисли ... иначе ако имаш нещо по същество да кажеш

Може да е бил наемник но поне е имал занаят. Ей го тоя признателен генерал на снимката пред капитана ... 0 огнестрелни и прободни рани от нула сражения .. общото е че и двамата си имат работодатели и това не е българския народ.

Поредния оклепан,пардон осран......ние сме срам за тези светини!

Делото на Петко не е загубено,слава Богу ,че мнгострадална Майка България роди достоен негов наследник ,народен закрилник и върл страшник за джендъри и червени кучки-капитан Бойко Борисов войвода!

Сус бре кьопек гробарски...!!! БОКо ще бъде анатемосан и забравен още преди да пукне...!!! Дааа...!!!

Защо скверниш името на капитан Петко войвода като пишеш името на ББ до неговото???!!!

100% наемник ... дори на външен вид на пръста на Васил Михайлов не може да стъпи (справка снимката). Колкото и паметници с пищови да му направят никой не може да каже в коя кръчма е бил по време на априлското възстание ... за тоя народ става за национален герой.

Добре тия бузки от оригиналните фотографии що не са ги пресъздали ... направили са паметник на Васил Михайлов ... И това с "101 битки и 33 огнестрелни и прободни рани" ... вие да не сте в детската градина да ги вярвате тия неща бе .. тоя е най големия балон в историята

Хем капитан хем Войвода ... Уникален герой ..

И една боя на тая коопераций зад паметника ... да не ставаме съвсем пример за дебили

Прочети биографията му и ще разбереш и за раните и за званието "капитан"!!!

Кое в биографията те впечатли ... ако трябва да го сравняваме с една престъпна банда от 15 човека, която изпълнява наемни убийства и мокри поръчки. Това че е убивал не го прави герой. Нормално е да водиш сражения с полицията, която по това време е турска ако бягаш от закона. Същото прави и след освобождението. Освен че не е можел да пише няма никакви писмени сведения че Ботев и Левски изобщо знаят за съществуването му.

Имаме и други достойни. Но този играе (купен е) от Руският император. Затова и любовта към него се култивира, а други достойни българи са забравени

Календар