Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Магията Виетнам" - за един куршум в сърцето и несломимата сила на бамбука (откъс)

МОСТОВЕ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО

"Магията Виетнам" - за един куршум в сърцето и несломимата сила на бамбука (откъс)

В най-новата си книга журналистката Къдринка Къдринова представя обширна панорама на историята и развитието на Виетнам, на двустранните ни отношения и на личните си впечатления и запознанства в тази вълнуваща с природата и с хората си страна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Виетнамците да бягат към Индийския Океан !!!

Имаше виетнамски студенти, и курсанти, ама от Виетнам и Куба внасяхме предимно ниско квалифицирана работна ръка за корабостроенето, металургията, строителството... дори и за консервните комбинати, за които бригадите осигуряваха евтина работна ръка само в извън учебно време а производството си вървеше целогодишно;)

Абе, от кои "чужди агресори" са се освободили Виетнам, че не става ясно!?!? Сигурно пак от Путин, а?

Искам да не ми се трият коментари, но ....болшевишката цензура командува тук.

ДемоНОкратична цензура, душата.

Един куршум в сърцето на добрата метафора.

Мдааа, показателен пример, какво става когато се освбодиш от американския колониализъм (в случя Виетнам) и какво става, когато станеш американска колония (в случая България). Навремето виетнамци идваха да ги обучаваме в нашите ВУЗ-ве, а сега май ще трябва ние да ходим да се обучаваме там ....

Виетнам си патеше от войните на комунделите - Първата Индокитайска Война, Втората Индокитайска Война, Виетнамо – Камбоджанска война и Трета Индокитайска Война.... и така над 40 години пуста жажда за власт на другарките и другарите!

Пък американците го освободиха. Както са освободили и нас от руско робство, през 1876г. рамо до рамо със съюниците ни от нато - турците. Нъл тъй.

Календар