Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Който си позволи насилие на жена, грабеж, убиване на мирни турци, предателство... се застрелва с 6 куршума

ВЕЛИКИ ДАТИ

Който си позволи насилие на жена, грабеж, убиване на мирни турци, предателство... се застрелва с 6 куршума

На Оборище е решено кога и как да се вдигне Априлското въстание

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ОБАЧЕ- написАл се пише с А....Омраза се пише с О...

Бе я оставете турците на мира, дееа и комплексираните лайна! Българските турци са ни последния проблем. Между другото Доган е от татарски произход.

според едикта на падишаха - след руско турската война - всички ИСТИНСКИ турци напускат България. това което остава - са промитите мозъци с български произход и сменена вяра... сега обаче те се представят за по турци от турците...

МИРНИ са само турците в Саудитска Арабия... Всички други турци са Крадци, Убийци и Изнасилвачи.. Тия са убивали гърци и българи за да започнат да се въдят в Турция и Европа... Също като ВИРУСИ.

Туй за турците трябвало да го махнат! Сега нямаше да се занимаваме с ДПС... Недалновидно!

ВЗЕМИ и прочети как турците са палели цели градове в българиа и са изтребвали населението, през Ислямското Османско РОБСТВО.. Затова и Капитан Петков войвода е палел турските села и турците са бягали към АНкара и Саудитска Арабия, ОЩЕ през Ислямското РОбство. Би трябвало, всички с ТУРСКИ имена в България, да бъдат арестувани и ОСЪДЕНИ на РАЗТРЕЛ, затуй че те или тяхните роднини. 500 години са клали и убивали българи.. Причината, да не бъдат избити всички Турци при Освобождението, е била че след 500 години, робство, хората в България, не са можели да повярват че най- накрая са СВОБОДНИ.. И затуй са оставили турските шпиони, които само гледат и казват на башибозуците с оръжия, както са хванали Васил Левски.. ВРЕМЕ да бъдат осъдени всички с ТУрски имена- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Кадир, Мохамед, Семир и разтреляни като врагове на България и арабско- турски шпиони.

Хубава работа, ама българска. :))

Това което си на написъл го принтирам и отивам в полицията и да те търсят според ИПто. Насаждането на умраза по такъв начин е брутално...

Подкрепям те

Календар