Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Колекцията на съоснователя на "Майкрософт" Пол Алън се оценява на над 1 милиард долара

НА ТЪРГ

Колекцията на съоснователя на "Майкрософт" Пол Алън се оценява на над 1 милиард долара

Участниците в търга през ноември ще могат да наддават за повече от 150 творби, сред които е и картината "Планината Сен-Виктоар" на Пол Сезан, оценена на над 100 милиона долара

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Най-първо - IBM да си вземат всичко,плюс лихвите от Робърт Гейтс ...!

Пол Алън, който почина от рак на 65-годишна възраст през 2018 г., създава заедно с Бил Гейтс операционната система за персонални компютри, която ще доведе до успеха на основаната през 1975 г. компания "Майкрософт" Не я създава, а купува готова чрез измама. После открадват графичния дизайн и мишката от Apple, докато работят по тяхната операционна система.

"а купува готова чрез измама" Къде е измамата? Microsoft предлагат на Тим Патерсън 50 хил. долара и той приема. По неговите думи, 50 хил. долара са били страшно много пари за него по това време. А и никъде няма гаранция, че ако IBM са се свързали с Патерсън директно, той е щял да бъде в състояние да я преработи за РС. По въпроса с "кражбите" от Apple, нали знаеш, че мишката и GUI също не са тяхно изобретение, и че Джобс самодоволно цитира Пикасо (great artists steal) по случая?

Календар