Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как Америка изгони Чаплин, а след 20 години го награди с титли и почетен "Оскар"

ЛЕГЕНДИ НА КИНОТО

Как Америка изгони Чаплин, а след 20 години го награди с титли и почетен "Оскар"

50 години от деня на завръщането на големия актьор в Щатите

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Българин осквернил гроба на Чаплин за пари https://frognews.bg/obshtestvo/minalo/balgarin-oskvernil-groba-chaplin-pari.html

За Чаплин се говори почти един век след като е направил грандиозните си трудове! Помислете, за кой от нас ще се случи това? Тайничко съм си мечтал, да направя света по-добър, много хора да ме запомнят с добро, но поради една или друга причина помагам с каквото мога, което е малко! Този човек е направил такива филми, и е казал такива думи, които са направили света ни по-добър ... или поне така е трябвало да стане! Платил е цената за това! Но въпреки всичко, надявам се, е живял прекрасно! Красива, млада жена, родила му 8 деца! Господ го е докоснал, и благородно му завиждам! Няма ненаказано добро ... и то се вижда. Чета тези под мен - дребни хорица като мен, които, обаче решават да оскърбяват! Нека си помислят - прави ли те голям човек това да уринираш върху портрета на Путин, или на Рузвелт? Това е просто проява на безсилие и злоба. А те могат да те докарат до лоши болести! Помислете за това! Този човек, въпреки, че на края на жизнения си път, е починал в съня си! Изпълнил е това, за което е дошъл! Даже го е преизпълнил! Платил е цената, но е живял точно така, както и по филмите, в които е участвал! Нека не съдим, нека бъдем по-добри, и ако видим, че мястото, където не се чувстваме комфортно не ни е по мярка - просто да го напуснем! Така е направил и Чаплин. Не ми се влиза в подробности, такива са били времената. Сега не са по-леки. Но ще се оправят!

Много точно, но за едно не си прав, всеки един човек е ценен. Седя си на моето бюро и си казвам какъв красив плот има, но този плот се държи на краката на бюрото, извехтели и прашни, но стабилно стоящи. Ние сме тук на тази земя за да се подрепим взаймно и да си дадем кураж един на друг.

EDIN COMUNIST PO-MALKO!!!

Човек се чуди, как един малоумен анонимник и страхливец - дребна злобна душица, хвърля гнева си върху гигант като Чаплин.

Простено му е - с една мозъчна клетка в тиквата, закъде по-напред ?!? Важното е да може да се наяде и изходи - това му е смисълът на живота.

речта на Великия Чаплин в "диктаторът", за която реч и днес могат да те баннат от живота същите кумунде-маккартистите от сащ. ето, чуйте, докато "демократите" не са изтрили филмите на чаплин от нетфликса, лайномета-вселената на юдеите-антисемити и техните подлоги от еп не са обявили Чаплин и за путинист, посмъртно. "Самолетът и радиото ни сближиха. Истинската природа на тези изобретения извиква добротата у човека – извиква братство за единството на всички нас. Дори сега гласът ми достига милиони по целия свят – милиони отчаяни мъже, жени и деца – жертви на системата, която кара хора да измъчват и затварят невинни. За онези, които могат да ме чуят, казвам: не се отчайвайте. Нищетата, която е надвиснала над нас е всъщност следствие от алчността – язвителността на хора, които се страхуват от човешкия прогрес. Омразата им ще премине и диктаторите ще умрат, свободата никога няма да погине. Войници! Не се предавайте на врага – мъже, които ви презират и поробват, които управляват живота ви и ви казват какво да правите, да мислите и чувствате! Мъже, които ви дресират, угояват и се държат с вас като с добитък, използват ви за пушечно месо. Не се давайте на тези чудовища – механични хора с механични умове и сърца! Вие не сте машини! Вие не сте говеда! Вие сте хора! Вие притежавате човешката любов в сърцата си! Вие не мразите! Само онези, които не са били обичани, мразят – необичаните и изкуствените! Войници! Не се бийте за робство! Бийте се за свобода!"

полека, Ррррессстиииььь, полека, да не изъкараш цюфцето оцад ;)

Ами така, Америка винаги е била двулична. И сега не участва във войната в Украйна, но праща за милиони оръжие под формата на помощи. После кой ще ги плаща ? Будалите като нас - украинците.

Взе ми думата от устата. Няма по големи лицемери и .урви от янките.

Не е верно, българските комуняги са ненадминати. Те искат съветска държава, интернационалисти.

Айде, айде, кажи че си комунист, обичаш Сесесере. Дядо ти е шумкар, живееш в панелен блок, селнин си.

Календар