Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Галерия Топлоцентрала-Куб посреща българския павилион от архитектурното биенале във Венеция

ФОРМИ И ЕСТЕТИКА

Галерия Топлоцентрала-Куб посреща българския павилион от архитектурното биенале във Венеция

Изложбата бе избрана да представи страната ни на международния форум, поставяйки фокус на образованието като единствен възможен път за развитие на обществото и парадоксалната му липса в отдалечени райони на България

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Колко милиона коства таз годишното ни участие на организаторката ни, опссс на държавата ни ? :-) Миналата годена бяха харизани 2 000 000 лева за някалко пребоядисани в зелено ученически чина :-)

Такъв ''коментар'' е напълно излишен, както и избщо поставянето под въпрос на участието ни на такъв голям международен форум. И като инфо - България е една от малкото държави, които нямат постоянен павилион на Биеналето във Венеция, което откровено казано е яко късогледство. Докато си живеем в нашия си смрадлив балон, другите държави имат изкуство и култура съобразено със съвремието в което живеем.

Да България трябва да има павилион във Венеция, но павилион със съдържание, а не някаква преекспонирана извадка от миналия социалистически реализъм. Крайно време е да се разкарат квази артистите от държавно финансираните изложения. Времето на авангардът отмина. Погледнете какво правят азиатски млади архитекти с линийка и молив в социалните мрежи, а младото поколение художници надскочи поне две поколения художници от съвремието !

Календар