Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Елисавета Багряна: Българката е високостояща - тя не е само домакиня, а е и художница, артистка

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Елисавета Багряна: Българката е високостояща - тя не е само домакиня, а е и художница, артистка

Един час при поетесата през февруари 1930 година

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Ако види тату жабчетата ,които карат големи жипове, много са заети:-шелак лак маникюр, час за ветеринара за детето-четирикракото,солариума...ши са прискунди в отвъдното...бедната.

Българката си е СУПЕР. И хубава, и чиста, и подредена, и грижовна. Майка ми е българка, жена ми е българка и се надявам един ден синовете ми да се оженят за българки. Прегръщам ви всички от другия край на Света.

щета като феминизираната българка. нито ще ражда нито иска да готви нито иска да е равностоен партньор и да работи. иска да командва иска да ходи на разкрасителни процедури иска да си живее живота а мъжът го ползва само за портфейл Багрянката е зарязала мъжът си и детето и тя да е пример за подражание на българките?? Нищо чудно че населението ни намалява

Какво значи "художница"?

Справка Ергенът :)

Голямата българка Багряна зарязала семейството и малкото си дете, за да скитосва по Европа с любовника си.

Българката. Корпоративна мастия, Свободна мартистка, Убедена феминистка и Професионална садистка. Няма домакинство, разхожда кученца, гледа котенца и пие кафенце с колежките инфленцарки в моля.

Българинът - дребен шкембелия. Няма деца защото до 45 иска да се наиграе но българката му е виновна че не ражда и не иска да поеме цялата отговорност за отглеждането им. Мрази животните защото го мързи да се грижи дори за себе си, да си пере и да си готви. Не разбира що за идиот би искал да върши такива неща за друго живо същество доброволно, че и да не се оплаква от това. Не изкарва достатъчно пари за отглеждането на дете но смята че жените които искат децата им всяка есен да тръгват на училище с нови обувки или да имат пари за зъболекар са златотърсачки - същите тези жени които живеят с много по-малко вещи и подръжка от западните, возят се в градския транспорт, работят и отглеждат деца без да разчитат нито на помощи, нито на шкембелията който отглеждат у дома.

турските сериали не ти действат добре. българите са бета мъжлета, само такива харесвате понеже ви бутат бебешката количка докато коментирате с приятелките ноктите си.

Абе, стига ни занимавахте с Елисавета Обиграна, както казваше Радой Ралин.

Календар