Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Джеръм К. Джеръм, който ни удря с камшици, докато ни "спуква" от смях

СВЕТОВНА ЛИТЕРАТУРНА КЛАСИКА

Джеръм К. Джеръм, който ни удря с камшици, докато ни "спуква" от смях

95 години от смъртта на писателя

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Преводач, нарекъл Jerome Jerome Джеръм Джеръм, със сигурност е начинаещ и е учил английски език и литература в Каспичан.

Казва се Джеро̀м

чела съм го, заливайки се от смях, много обичам как чичо Поджър кове гвоздей на стената за една картина - невероятен в самохвалството..... Ами лягането в немското легло......... Обожавам английския хумор !!!!

Много добра статия, браво!

изключително умен и духовит човек... дори, не. направо гений на еквилибристиката между хумора и сериозното дори в най-обикновените житейски ситуации. Джеръм с лекотата на опитен магьосник ни оплита в мрежите си на философските си съждения относно реалното ни аз, което той ни пре-предава с един много фин и лек до безтегловност (но не лековат) хумор. Джеръм сякаш е бил верен на мисълта: "ако искате да не ви бият кажете истината във вид на шега" (или нещо такова) и в книгата му "трима на бумел" имаше интересни цитати, които са верни и сега, а разкази, като "запалянкото" и "чайници" ме разсмиват и до днес. ето в това се крие магията на истинското, а не на фалшивото изкуство. инак, хубаво сте се сетили за Джеръм Кей Джеръм. Такъв хумор липсва на съвремието ни, съзерцаващо, съсредоточено топчетата мъх събрали се в пъпа му. поздрави Бог с нас

Календар