Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Документалният филм на Шон Пен за войната в Украйна излиза на екран през септември

СВЯТ

Документалният филм на Шон Пен за войната в Украйна излиза на екран през септември

Пен започва да снима документалния филм през 2021 г. - няколко месеца преди Русия да нахлуе в Украйна, с намерението да проучи как актьорът и комик Володимир Зеленски е станал президент на страната си

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ЩЕ УПОМЕНЕ ЛИ В ФИЛМА КАК В УКРАИНСКАТА АРМИЯ СА ПРИЕТИ ОФИЦИАЛНИ НАЦИСТКИ ЕМБЛЕМИ КАТО ТЕЗИ НА БРИГАДА "АЗОВ" И "ДЕСЕН СЕКТОР" ИТН....АДОЛФ СЪЩО Е БИЛ НАПОЛОВИНА ЕВРЕИН....САЩ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БИВШИ НАЦИСТИ НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ДЕМОКРАТИ КАТО СОРОС И ТН... ЩЕ ОТРАЗИ ЛИ В ФИЛМА КАК БРИГАДА АЗОВ РАЗПОЛОЖЕНА В МАРИОПУЛ СЕ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАЛА И УБИВАЛА ЦИВИЛНИ УКРАИНЦИ И КАК СЛЕД ПОПАДАНЕТО ИМ В ПЛЕН СА СЕ ОТНАСЯЛИ С ТЯХ И КАК ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ ТУРЦИЯ НА ФРОНТА......НЕ ОТРИЧАМ ВОЕННИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТТСТРАНА НА РУСКАТАТА МИЯ МАРИОПУЛ БЕ СРИНАТ ОТ РУСКИТЕ ВКС И РЗАУ....НО В СЛУЧАЯ ЛИПСВА ОБЕКТИВИЗМА КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЗА ВОЙНА,ЖЕРТВИ И ВИНОВНИ

В трейлъра този евреин казва: избори, народътизбира демокрация... и един ден и един час изведнъж - война!!! И е сращно. Този колега на Зеленски дали не знае за избитите деца и жени от 8 10 години в Украйна?!! Знае и още как! Значи е мошеник. Филмът трябва да бъде описан като най-гнусна пропаганда, скриваща истината и показваща лъжа след лъжа под формата на сърдечно откровение. Пен биеше жена си, сега става известен като еврейски мошеник. Срамна история, но му е платено в новоемитирани долари със сиурност. Русия опита да намери помощ от Европа за решаване на тази перверзия на 21 век, подписа договорености за целта, в които участваше и Европа, Зеленски обеща да спази тези споразумения (има го в Ютюб месец сле дизбирането му), нацистите заедно със САЩ му промениха бързо мнението по върпоса и Русия накрая не остави хората си да гинат от нацистки обстрел. Това е истината. Усилията на Русия продължиха 8 години, докато нацитата сееха смърт, а "хуманна" европа мълчеше като задник, защото така беше заповядано от САЩ. Аз не виждам в този кофликт друго, освен изклчителна мерзост и безчовечие от пределени кръове в САЩ и оромна глупост от страна на европейци, част от коио още смятат, че Русия може да и нападне (вероятно докато едва удържа две области в Украйна...). Таглост, безчовечност и глупост са причините за случващото се. Целта не е Украйна, не е Русия. Целта е САЩ да изгребе резурсите на ЕС и да остане лидер, въпреки че е в тотална рецесия - финансова, социална, морална и политическа. В САЩ се търкалят по улиците тела с живи рани от наркомания и това придобива пандемичен характер; престъпността е вече по-висока от тази дори в Русия, а политическата човеконенавист загробва това общество. САЩ не бива да са лидер, каза го и гл. секретар на ООН наскоро. Така че Пен е опортюнист, който ще получи едни пари от поредната емисия престъпни долари на САЩ - само 2121 са емитирали 40% от всички долари, емитирани в историята - това е финансово престъпление срещу света и не е най-лошото днес. Американският народ е в колапс от всичко това. Той също започна да страда.

и филма ще започне така - Путин се събужда, изяжда си редовната закуска "пържено бебе с яйце" и си казва 'аве днес нещо не съм на кеф, искам да съм цар Иван и да завзема Украйна за да направя нов СССР"

който иска да гледа документален филм за Украйна да търси нещо друго, това ще е една измислена боза-пропаганда

Да вземе наш Грозьов за четец на фейковете!

човекът просто си е грозен, а и името му не струва.

Трябва да се показва на света колко е славна Русия и руската армия дето избиват деца и цивилни и рушат като терористи инфраструктурата на цивилни граждани

ни показват това: бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Снимка: бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна, благодарение на Германия и Фнарция, така и не спазваше.

гледай филма "солнцепёк"

си за временно ползване на Зеленски... та да питам доколко обективно ще е мнението на Пен относно приятелят му Зеленски;)

Колко ли от истината е извъртял, усукал или направо пропуснал… Добре се разбираха със Зеленски

А евреите не можеши да бъдат нацисти?! Могат, и още как! Пен стана наци, ето на. Няма да има и дума за нацизма в Украйна, за избитите бълари и руснаци, вкл. и деца, за 8 години... Еврейството има страшни разклонения. Има големи мошеници и големи престъпници. Ленин с майка еврейка, Хитлер с дядо евреин, Зеленски евреин, Пен евреин, кабинетът на Байдън пълен с евреи, както никога до сега в американски кабинет... У нас един вереин пищи с неистов фалцет по евроатлантически с без повод - Паси... А бе то се вижда, че за пореден път планът им ще е фиаско, но е редно човечеството да се осъзнава навреме и да взема мерки преди поредната интриа да е взела неизброими човешки жертви. Постепенно се усещат, понеже все има повод да прочетат из интернет какво наистина се е случвало и се случва. Но балами има все още, за жалост. Маркон о каза, че целта на САЩ е ЕС да е васал. Русия не е основна цел на интригата с финансирането и организирането на украинси нацисти от САЩ. Целта е свалянето на ЕС, защото лидерството на САЩ пропада заради ужаносното падение на САЩ акато държава и общество. Оставете Русия, тя е избрана за плашило, но не бива да е наш предмет. Нашият предмет е, че САЩ унищожава ЕС посредством предатели и интрии. Да се стигне до там, че Урсула да изпълнява ВСЯКА заповед на САЩ, а Кирчо да чака какво ще му каже посолството. А бе какво може да каже посолството, като псланикът обяснява "Честно": моята единствена цел е да защитавам интересите на американската държава! При това какво прави Кирчо, като получава заповеди от посолството - защитава интерсите на друга държава. Това прави и Урсула. А Пен - по еврейски се класира за някой друг прясно емитиран долар! Това е!

Календар